PORODICA SE PLAŠI DA JE MILANA OTELA SEKTA: Poslednji put lociran u Velikom Gradištu!

Milan Barbulović (36) iz Ciriha nestao je u utorak, 11. juna, u Beogradu na Vračaru i od tada mu se gubi svaki trag.

Foto: Facebook

Njegova tetka rekla je da je van sebe i moli sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici.

– Živim u Austriji, a Milan živi u Cirihu i tamo ima projektantsku firmu. On je došao krajem maja u Srbiju i, čim je sleteo na aerodrom, uzeo je rent-a-kar. Pominjao je obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja, a na kraju je otišao u Beograd, gde je i iznajmio stan na Vračaru na mesec dana – , započela je tetka nestalog Milana.

Kako je dalje objasnila vidno uznemirena žena, Milanov nestanak je prijavio juče njegov otac u Negotinu, a poslednji put je sa njim kontaktirala njegova majka u ponedeljak.

– Njegov otac je prijavio nestanak, a poslednji put se put sa svojom majkom čuo u ponedeljak, ali samo preko poruka. Ona je htela da se vide, ali on nije mogao – , rekla je tetka nestalog muškarca.

Ona je potom rekla da je Milan poslednji put bio onlajn na mrežama u sredu oko 16:30 sati, ali i da su čak i nakon toga pokušavali da stupe u kontakt sa njim.

– U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do “kombinacije u vezi” i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu – , objasnila je tetka nestalog muškarca.

Ona je potom objasnila da se porodica plaši da je Milan upao u sektu, jer je njegovo ponašanje previše čudno.

– Mi se plašimo da je upao u sektu. I ranije je imao ispada u zdravstvenom smislu i ubeđeni smo da ga je sekta uzela pod svoje. Sve je toliko zamršeno i više apsolutno nismo sigurni o čemu se ovde radi. On je mlad čovek, perspektivan, očito je da je naišao neki problem čim je sve vreme bio tako misteriozan. On ovo nije sam uradio, nešto ili neko je dao njemu podršku za tako nešto – , rekla je ona.

Tetka nestalog muškarca je potom objasnila da je cela porodica van sebe zbog cele situacije, kao i da je Milanov telefon poslednji put lociran u nekom restoranu u Velikom Gradištu. Na kraju razgovora napomenula je i da je Milanov račun blokiran, jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, ali i telefonom i laptopom koji je poneo sa sobom u Srbiju.

– Njegov račun je blokiran od juče, jer mi ne znamo ko raspolaže njegovim novcem. Na laptopu njegovom koji je ostao u firmi u Cirihu, videli smo da je neko pokušavao da uđe na njegov nalog preko radnog laptopa koji je poneo sa sobom. Na nemačkom jeziku piše da mu je blokiran mejl jer je neko previše puta ukucao pogrešnu lozinku – , objasnila je ona.

Porodica i prijatelji mole sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker