DOBIO SAMO NANOGICU: Pipkao i proganjao srednjoškolke u centru Velikog Gradišta!

Optuženi je osuđen sporazumno, jer je priznao dela za koja se tereti, pa mu je dosuđena blaža kazna.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu

Marko Pavlović (47) iz Beograda, sa prebivalištem u Vincima kod Golupca, osuđen je pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na godinu dana kućnog zatvora uz elektronsko praćenje zbog četiri krivična dela počinjena nad srednjoškolkama

Jedno delo je polno uznemiravanje, a tri su proganjanje i za njih su zakonom predviđene kazne od godinu i od tri godine zatvora. Takođe, njemu je izrečena zabrana prilaska oštećenima na manje od 100 metara udaljenosti.

On je dužan da plati i sudske troškove Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog angažovanja advokata po službenoj dužnosti, dok su oštećene upućene na parnicu radi naplate odštete. Optuženi je 25. februara ove godine ušao u autobus u kojem je sedela srednjoškolka iz Golupca, koja je putovala u Gimnaziju u Velikom Gradištu.

Seo je do nje i počeo da je dodiruje po desnoj butini i zadnjici. Ona ga je tada opomenula i ustala i otišla napred. Tri dana kasnije, oko 9.30, u centru Velikog Gradišta, ova gimnazijalka, sa dve svoje drugarice, ugledala je optuženog, pa su zato ušle u kafić, a on ih je pratio. Posle toga su izašle iz kafića i otišle u knjižaru, a onda ušle u svoju školu.

Tada je i on ušao u školu i raspitivao se o njima, pa su nazvale policiju. Zahvaljujući snimcima nadzorne kamere u školi, on je identifikovan i uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Tokom saslušanja on je priznao dela za koja se teretio, pa je osuđen sporazuno i pravosnažno.

M.V.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. I ako je priznao svoja dela,smatram da ova kazna nije ni malo pravedna! Zato sve vise silovatelja i ubica i imamo u Srbiji,bas zato sto se ne boje kazne jer su abnormalno male kao da ih drzava podrzava u tome! Kazna je smesna i jadna!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker