PETROVAC: Knežica pobednik „Takmičenja sela“ i domaćin završne svečanosti (VIDEO)

U velikoj sali opštine održan je sastanak Kulturno prosvetnog centra sa predstavnicima мesnih zajednica i кulturno- umetničkih društava sa teritorije petrovačke opštine.

screenshot-210

Na sastanku je najavljena zavrsna svečanost manifestacije „Takmičenje sela Srbije“ koja će biti odrzana 3. decembra u Knezici, koje je i pobednik ovogodisnje sezone.

Sastanak je sazvao i predsedavao direktor KPC-a Slobodan Perić, a susretu je, kao predstavnik lokalne samouprave prisustvovao pomoćnik predsednika opštine Saša Živojinović.

Ovoga puta, pobednik (za sezonu 2015/2016.)i ujedno domaćin završne svečanosti  je mesna zajednica Knežica.

Odgovarajući program, u Domu kulture u tom selu, biće održan 3. decembra.

Drugo mesto ravnopravno dele mesne zajednice  Oreškovica i Ranovac, dok je treće mesto pripalo mesnim zajednicama Ćovdin i Manastirica.

Na sastanku je bilo reči i o narednoj sezoni takmičenja, kao važnoj manifestaciji koja se na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi održava duže od pola veka.

U izjavi za medije, direktor KPC-a Slobodan Perić je rekao da je cilj da se „Takmičenje sela“ omasovi time što će se uključiti još veći broj mesnih zajednica nego što je to do sada bio slučaj, a radiće se i na tome da Kulturno prosvetni centar ima još raznovrsniji program u narednoj godini.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker