NISU UMRLE OD GLADI I NISU BILE INVALIDI: Otac pronađene mrtve Vesne i njenih bliznakinja u Beču, tvrdi da je sve izmišljeno!

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva tvrdi da njegova ćerka Vesna i njene bliznakinje Suzana (18) i Tanja (18) nisu bile osobe sa invaliditetom i nisu imale psihičke probleme.

Foto: Privatna arhiva

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva, otac i deda Vesne Milošević (45) i njenih bliznakinja Suzane (18) i Tanje (18), koje su pronađene mrtve u stanu u Beču, tvrdi da one nisu umrle od gladi, kako su to saopštile austrijske vlasti.

Smrt tri Srpkinje šokirala je austrijsku, ali i srpsku javnost, kada je obdukcija pokazala da su majka i ćerke umrle od gladi. Međutim, Vesnini roditelji kažu da je istina drugačija.

– Moja ćerka i unuke nisu umrle od gladi. To vam garantujem. Komšinica ih je videla sa dve kese hrane pre nekoliko dana. Poslednji put smo se sa njima čuli polovinom aprila – rekao je za Vesnin otac medijima.

Njegova supruga Danica Ilić demantuje i informacije da su njene unuke bile osobe sa invaliditetom i rekla da su bile potpuno zdrave.

Foto: Screenshot Oe24

– Ma kakav invaliditet, bile su zdrave i prave! Za tragediju smo saznali iz medija, a potom su nas kontaktirale i bečke službe, od kojih smo dobili zvaničnu informaciju o smrti – rekla je neutešna Danica i dodala:

– Vesna je imala problematičan brak i zbog toga se i razvela. Ona i deca su preživljavale sve i svašta. Bolje da nije otišla tamo, kamo sreće da je ovde ostala sa decom.

Podsetimo se, Vesna Milošević (45) i njene tek punoletne bliznakinje Suzana (18) i Tanja (18) nađene su mrtve u socijalnom stanu u bečkom okrugu Floridsdorf. Obdukcija je pokazala da su one umrle od gladi, a u njihovom stanu nije nađena nikakva hrana.

(Tpknews.com/Agencije)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close