OJADILA PENZIONERE: Devojka im nudila seksualne usluge pa ih pljačkala

A. Š. (27), se tereti da je čekala penzionere iz okolnih sela ispred banaka na dan kada su primali penzije i nudila im da ih oralno zadovoljava.

U Osnovnom tužilaštvu u Boru vodi se nekoliko postupaka protiv devojke A.Š. (27), koja se sumnjiči za više teških krađa. Ona je, sumnja se, nudeći seksualne usluge, penzionerima koji su podizali penziju krala novac, a nekoliko puta je hvatana i u krađi bakra u pogonima RTB-a ’’Bor’’.

– A.Š. je imala razrađen metod – kaže izvor iz istrage. – Na dan kada bi penzioneri primali penzije, ona bi ošacovala potencijalnu žrtvu, kojoj je, nakon što bi čovek podigao mirovinu prilazila i nudila usluge oralnog seksa.

A.Š je žrtve birala, pretežno, među starijim ljudima, koji su u Bor dolazili iz okolnih sela kako bi podigli penziju.

– Nakon što bi penzioner pristao, A.Š bi ga vodila u park, nedaleko od OŠ ’’Vuk Karadžić’’ – nastavlja naš sagovornik. – Tu bi žrtvi skidala pantalone i donji veš do članaka, nakon čega bi počela da ga oralno zadovoljava –.

Dok je penzioner padao u ’’ekstazu’’, A.Š. koja ga je oralno zadovoljavala, bi drugom rukom u pantalonama, koje su bile spuštene do članaka, tražila njegov novčanik.

– Kada bi se dokopala novčanika, u kome je bila penzija, A.Š. bi, iznenada, prestajala da zadovoljava penzionera i počela da beži – dodaje naš sagovornik. – Starac bi pokušao da potrči za njom, ali dok bi on navukao donji veš i pantalone, A.Š. bi već nestajala sa njegovom penzijom.

Naš izvor kaže da je bilo slučajeva da su pojedine žrtve A.Š. neretko završavale i sa slomnjenim nosem, vilicom, rukom…

– To se dešavalo kada bi penzioner, pre nego da navuče pantalone, pokušao da uhvati A.Š. – objašnjava naš sagovornik. – Ali, kada bi pokušao da potrči za njom, sapleo bi se o sopstvene pantalone i padao pravo na glavu. Nekoliko žrtava A.Š. tako je zadobilo prelom nosa, vilice ili ruke.

U Boru se pojavio i video klip intimnog odnosa koji je A.Š. imala sa jednim svojim momkom. Nedugo potom, ona je uhvaćena u krađi bakra u krugu RTB-a ’’Bor’’.

– Kada su je stražari, koji su čuvali imovinu RTB-a, uhvatili na delu, doveli su je u svoju bazu, nakon čega su pozvali policiju – priča nam jedan od stražara.

– Tada je naš šef u mobilnom telefonu pogledao klip intimnog odnosa u kojoj je glavna glumica bila A.Š. Šef stražara je pitao A.Š. da li zaista ona u tom klipu ili je u pitanju devojka koja liči na nju. A.Š. mu je, međutim, odmah kazala da se ona vidi na tom snimku, nakon čega je usledio komentar našeg šefa: ’’Dobra si’’ – nastavlja stražar. – A.Š. je odmah procenila situaciju i ponudila je šefu da pređu u drugu sobu, uz uslov da je pusti, kao i da joj dozvoli da iznese jedan džak sa robom ukradenom iz RTB-a. naš šef stražara se dvoumio da li da pristane ili ne, ali je, na kraju, ipak, uspeo da se savlada. Rekao joj je da ne sme to da čini. Nedugo potom, stigla je i policija koja je privela A.Š. – zaključuje naš sagovornik.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker