PORUKA PREDSEDNIKA KUČEVA: “Od discipline svakog pojedinca zavisi konačni uspeh u borbi sa nevidljivim neprijateljem“

Predsednik opštine Kučevo Vladimir Stojanović koji je ujedno i komandant Štaba za vanredne situacije, obišao je noćas sa patrolom policije opštinu.

Predsednik opštine Kučevo Vladimir Stojanović

– Za razliku od drugih sredina u Braničevskom okrugu, kod nas nije bilo kršenje zabrane kretanja u periodu od 20:00 do 05:00 časova ujutru, ujedno i apelovao bih na sve da tako bude i večeras i svih noći dok je snazi odluka o vanrednom stanju – , poručio je Stojanović.

Stojanović takođe upozorava i sve koji su došli iz inostranstva da su dužni da poštuju odluke nadležnih organa o samoizolaciji u periodu od 15 ili 28 dana.

– Samo tako se možemo sačuvati od neželjenih posledica. Izrazio bih najdublju zahvalnost svima koji, ne štedeći sebe, izvršavaju svoje radne obaveze zbog dobrobiti svih nas. Posebno bih istakao radnike JKP-a koji svaki dan i svaku noć čine sve što je u njihovoj moći da se higijena u našoj opštini održi na maksimalnoj visini. U to sam se i sam uverio protekle noći kada sam ih, tokom obilaska opštine, zatekao kako dezinfikuju grad. Mere koje smo preduzeli su možda oštre, ali samo tako možemo preduprediti neželjene posledice – , kaže Stojanović.

Stojanović smatra da zatvaranje kafića, restorana i kladionica, možda sad nije popularno, ali to je sada neophodno kako bi se preduzele sve neophodne mere da se sačuvaju, pre svega, ljudski životi.

– Pre svih oformoli smo KOL centre i u Domu zdravlja i u Opštini, u svakom mestu postoji Štab koji koordinira volonterskom službom, ni jedan stanovnik naše opštine nije prepušten sam sebi, o svima se vodi računa i svi dobijaju blagovremeno sve što im je neophodno. Trudićemo se da tako bude i ubuduće – , poručio je Stojanović.

Stojanović podseća sve svoje sugrađane da pobeda zavisi od svakog pojedinca, i zbog toga svi treba da se pridržavaju svih mera i odluka koje su donete, jer samo tako možeda se pobediti opaki neprijatelj!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker