Od 3. do 6. avgusta Street Art Festival u Požarevcu

Udruženje likovnih umetnika Art Distrikt u partnerstvu sa Omladinom JAZAS-a Požarevac i uz podršku Grada Požarevca objavio je poziv za učešće na drugom Street Art Festivalu koji će se održati od 3. do 6. avgusta u Požarevcu.

Podna 3D slika Predraga Radoševića, Požarevac 2017.

„Tema ovogodišnjeg festivala je Optička iluzija (Optical Illusion), a poziv je namenjen vizuelnim umetnicima, performatorima, grafiti umetnicima, muralistima, uličnim izvođačima, radioničarima, muzičarima, uličnim sviračima, busking umetnicima, dizajnerima, video mapping umetnicima, pantomimmičarima, majstorima pirotehnike, scenskih i specijalnih efekata kao i svima onima koji imaju ideju kako da grad Požarevac učine mestom pozitivne umetničke atmosfere“, piše u saopštenju.

Poziv se odnosi na pojedince, trupe i udruženja iz Srbije i inostranstva.

Svoju viziju u obliku crteža, skice, fotografije, video ili tekstualnog materijala zajedno sa kraćom biografijom umetnika, spiskom potrebnog materijala (i procenjenim budžetom) i opreme, vremena potrebnog za realizaciju projekta poslati na artdistrict.rs@gmail.com, a linkove ranijih radova i sav drugi materijal u pdf formatu.

Kako se navodi u saopštenju, svim učesnicima biće obezbeđen: materijal, smeštaj, ishrana, legalne javne i privatne površine za izradu projekta, urbanističke dozvole i sl, tehnička oprema, tehnička ispomoć, PR i prezentacija ostvarenih radova, digitalizacija radova, sertifikati o učešću.

Prijave se podnose do 25. jula u ponoć. Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu www.artdistrict.rs 27. jula, a odluku o odabranim učesnicima donosi Organizacioni odbor Festivala. Za sve dodatne informacije: artdistrict.rs@gmail.com.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker