RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Očekuje nas drastičan pad temperature, pljuskovi i grmljavine

RHMZ najavljuje da će se toplo vreme zadržati do petka, a da se u noći od petka ka suboti, u subotu i nedelju očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature za 10 do 15 stepeni.

Ilustracija

Prema prognozi za danas, u većem delu zemlje pretežno sunčano, na jugu posle podne promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 26 do 29 stepeni.

U Braničevskom okrugu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura 17, najviša 28 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 1. oktobra promenljivo oblačno i toplo, posle podne ponegde kratkotrajna kiša. U toku noći od petka ka suboti i u subotu jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i značajnim padom temperature.

U nedelju i ponedeljak oblačno, hladno i vetrovito, mestimično s kišom. U utorak i sredu promenljivo oblačno i sveže, ponegde još sa kratkotrajnom kišom. U četvrtak razvedravanje i malo toplije.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker