ZBOG DRASTIČNOG PORASTA NOVOZARAŽENIH: Nove mere Kriznog štaba Veliko Gradište tokom vikenda

Zbog drastičnog porasta broja novozaraženih u opštini Veliko Gradište, Krizni štab je doneo nove mere koje se primenjuju od danas.

Svi ugostiteljski objekti tokom vikenda, nezavisno od toga da li imaju baštu ili ne, radiće od 6 do 14 sati, a nakon toga je moguća samo dostava hrane i pića 24 sati dnevno dok kafići i restorani nakon 14 sati ne mogu vršiti ni šaltersku uslugu.

Hoteli mogu vršiti uslugu služenja hrane i pića u svojim restoranima i kafe barovima svim građanima do 14 sati, a od 14 do 22 časa samo gostima koji imaju uplaćen smeštaj u tom hotelu ili nekom drugom kategorizovanom smeštaju dok osobe koje nemaju prijavljen boravak u hotelu tokom vikenda ne mogu biti uslužene u hotelskim kafićima i restoranima posle 14 sati.

Kladionice, dečje igraonice i teretane mogu da rade od 6 do 14 sati, a frizerski i kozmetički saloni i objekti iz oblasti pružanja zanatskih usluga mogu ovog vikenda da rade od 6 do 20 sati.

Trgovinski objekti, apoteke, benzinske pumpe (točenje goriva), medicinske i veterinarske ordinacije i laboratorije radiće kao i do sada.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker