NEVIDLJIVA PROSTITUCIJA U BRANIČEVSOM OKRUGU: Žene lažu muževe da čiste kuće, a u stvari zadovoljavaju dede za 10 evra!

Nevidljiva prostitucija postoji u gotovo svakom naselju u Braničevskom okrugu, a ona se krije iza brige o starim licima, kuvanja, provodadžisanja vremešnih komšinica, čak i iza kopanja njiva.

Ne misli se uvek na noćne dame u mini-suknjama kraj magistrala ili u hotelima, kada se kaže prostitucija. U gotovo svakom naselju u Braničevskom okrugu postoji nevidljiva prostitucija, a ona se krije iza čišćenja kuća, provodadžisanja od strane komšinica, pa čak i iza kopanja njiva.

Reč je o toliko skrivenoj pojavi, da je nema ni u statistikama policije, a i vrlo malo ljudi je upućeno u ovakve porodične tajne, a još manje njih želi o tome da govori, pošto skoro nikome nije u korist da to prijavi.

D.P. ima dedu od 79 godina, a deda ima porodične prijatelje – bračni par u šestoj deceniji života. Starac nije u dobrim odnosima sa sinovima, sa unucima kako kad, ali sa pomenutim bračnim parom je u odličnim odnosima.

– Žena iz tog bračnog para ima oko 65 godina, muž je koju godinu stariji. Oni stalno posećuju mog dedu. Od njega stalno pozajmljuju pare. Najpre im je dao 1.000 evra za kupovinu auta, nisu mu vratili. Dao im je oko 50.000 dinara za plaćanje struje, nisu vratili. Kada dođu kod mog dede, muškarac mu sređuje dvorište, a ta žena navodno kuva dedi. A onda je zatičem polugolu, samo u donjem vešu, kako sedi dedi u krilu – rekao je mladić.

On naglašava da je ta žena prostitutka, muž joj je makro, a deda ih je sve isterao iz kuće da bi oni mogli da dolaze.

– Zapravo, da bi ona dolazila. Ne znam šta da mislim, zgrožen sam. Žena je skoro baba, prostitutka koja opslužuje starca – rekao je mladić.

Kada je reč o ovakvoj vrsti prodaje tela, nijedan od sagovornika nije to imenovao kao prostituciju, već kao način života, a svako ima pravo da živi kako mu odgovara, rekla je većina njih.

Ni žene koje se ovim poslom bave ne vide sebe kao prostitutke. Jedna od njih je svom bratu od ujaka, nakon što je pokušao sa njom da razgovara o sramoćenju porodice, rekla sledeće.

– Kad tvoja žena od tebe traži pare, onda je u redu, kad ja tražim od onoga sa kim spavam, onda nije?! Ni mojim roditeljima nije pravo, ali kad im kupim televizor, ne bune se – navodno je objasnila sestra bratu.

A još interesantnije je i da, od desetak ovakvih slučajeva za koje je imamo svedoke, u samo jednom je reč o mlađoj ženi. Sve ostale su starije od 40 godina.

Neke od ovih žena na prodavanje tela naterala je besparica, ali i želja da zarade na lak način.

Ovaj oblik prostititucije nije novina, a jedan od sagovornika ispričao je da je toga bilo i pre pola veka, te da je tada ova tajna bila još bolje čuvana.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker