SRBIJA JE STALA: Ne rade opštinari, lekari, inspektori, prosvetari,… Svi idu na miting u Beograd!

Zaposleni u javnim preduzećima, zdravstvenim, obrazovnim, poreskim ustanovama danas organizovanim prevozom odlaze na veliki miting SNS-a u Beogradu.

Sve je spremno za, sve zatvoreno, prema najavama vlasti, najveći politički skup u ovoj deceniji na kome će se prema očekivanjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas skupiti više od 150.000 ljudi.

Za razliku od prošlonedeljnog skupa opozicije kome je prema različitim procenama prisustvovalo od 40.000 do 100.000 građana, koji su došli o svom trošku, na skup vlasti svi će biti dovezeni organizovano, autobusima, iz cele Srbije, a uz to su im obezbeđeni sendviči, voda i dnevnica. Prema nekim informacijama naknada za dolazak u Beograd je od hiljadu do dve hiljade dinara, u Požarevcu čak tri hiljade dinara, ali tu informaciju nismo uspeli da potvrdimo.

Iz više izvora saznajemo da su radnici iz javnih ustanova i državnih institucija pod pritiskom da sa porodicom krenu na ovaj skup pod pretnjom otkazom.

S obzirom na to da je danas radni dan, građani koji moraju da završavaju važne obaveze u državnim institucijama ne treba da se iznenade ako to ne budu mogli da završe, jer danas veliki broj zaposlenih mora na „opravdano“ putovanje u prestonicu, o našem trošku.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker