EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Nakon objavljenog teksta, protiv kapetana policije hitno iniciran disciplinski postupak!

Kako ekskluzivno saznajemo, nakon jučerašnjeg objavljenog teksta “IN MEMORIAM: Godišnjica sumnjive smrti načelnika Dejana Jovića” sindikalnog aktiviste i kapetana policije Zdravka Rajevića sačinjenog u pomen pokojnom načelniku Dejanu Joviću, protiv istog je pod hitno iniciran disciplinski postupak!

Foto: Privatna arhiva

Inicijatori disciplinskog postupka su glavni kriminalistički inspektor za teritoriju beogradske opštine Palilula Emil Abdilji, i načelnik Policijske stanice Palilula Marko Đurović. Emil Abdilji postao je poznat široj javnosti nakon što je Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Republike Srbije podneo krivičnu prijavu protiv istog zbog falsifikovanja diplome visoke stručne spreme i upotrebu iste kao prave. Kako je specijalizovano tužilaštvo za borbu protiv korupcije našlo da je krivično delo zastarelo, krivična prijava je odbačena i on najnormalnije rukovodi ozbiljnim delom beogradske kriminalističke policije sa istom tom visokom stručnom spremom.

Marko Đurović široj javnosti postao je poznat nakon istupa u javnost Iline Anđel na TV FAJTER, HAPPY TV, i TV GLAS JAVNOSTI, gde ista tvrdi da je on jedan od ključnih ljudi za trgovinu ljudima, a u vezi sa čim je novi policijsko sindikalni savez podneo argumentovanu krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Ilina Anđel prepoznaje potpukovnika Marka Đurovića. Postupajući tužilac Višeg tužilaštva u Beogradu Danijela Jokanović je pre zatvorila slučaj nego li ga je pokrenula, a višestruke urgencije Zdravka Rajevića da se ostvari uvid u predmet, tužilaštvo jednostavno ignoriše.

Ilina Anđel ukazivala je i na vezu Marka Đurovića sa šiptarskom mafijom. Jedini odgovor jeste žestoko ćutanje tužilaštva Srbije. Nerešavanje slučaja Iline Anđel i njene dece prevazilazi problem Rio Tinta oko koga se trenutno svi navodno brinu, jer ima duboke korene unazad trideset godina, i očigledno se krije najozbiljnija kriminalna grupa za trgovinu ljudima.

Laku noć Srbijo, ko zadnji izađe neka ugasi svetlo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker