MUČIO I ZLOSTAVLJAO DEČAKA: Počelo suđenje policajcu nasilniku iz Golupca

U Osnovonom sudu u Velikom Gradištu počelo je suđenje policajcu iz Golupca Vladimiru Pajiću (33) zbog sumnje da je u julu 2021. godine, dok je obezbeđivao jedan fudbalski turnir, povukao za uvo dečaka koji je tada imao 13 godina.

Osumnjičeni policajac za zlostavljanje i mučenje dečaka/Foto: Drustvene Mreže

Okrivljenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, a Više javno tužilaštvo u Velikom Gradištu nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv njega.

Policajac Vladimir je 21. jula 2021. godine u Golupcu, gde je zajedno s kolegom obezbeđivao skup u jednom sportskom centru, gde se igrao fudbal, i iz nepoznatog razloga, dok je prolazila grupica dečaka, prišao je oštećenom maloletniku.

– Policajac mu je prišao nadmeno i rukom ga uhvatio za uvo, koje je potom počeo da mu uvrće. Dečak se, navodno zbunio, a njegovi vršnjaci su se iznenadili, kao i svi prisutni u tom trenutku – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policajac Pajić je potom izgovorio rečenicu, od koje se dečak toliko uplašio da nije znao da li da plače ili da pokuša da pobegne.

– Navodno, osumnjičeni mu se grubim i pretećim glasom, dok ga je još držao za uvo rekao: „Ako te sad udarim, ima da ti krenu sline na nos!“. Vladimir je zatim pustio dečaka i mirno otišao s kolegom da obavlja posao čuvara reda. Dečak je pobegao kući i dramu koja mu se desila ispričao baki, koja je zatim slučaj prijavila policiji – kaže izvor.

Policajcu Vladimiru Pajiću je u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu počelo suđenje, a nakon prijave protiv njega se vodi i disciplinski postupak u MUP-u.

(Tpknews.com/Kurir)

8 Komentari

  1. Ne poznajem aktere ovog događaja, ali dajem punu podršku policajcu. Sigurno nije bez razloga povukao dečaka za uvo, jer svi znamo kakvi mogu biti tinejdžeri tih godina, posebno kada su u grupi, a pošto je dečak imao 13 godina, nije odgovoran pred zakonom, bez obzira šta je učinio. Neće valjda policajac dozvoliti, da ga šikanira jedan balavac i da mu ruši autoritet. Šta bi onda radili dečaci, koji su neku godinu stariji? Eh, fali nama ona stara i dobra Titova milicija. Tada bi mali za provociranje policajca dobio nekoliko šamara, a kada bi otac otišao u policiju da prijavi slučaj, dobio bi i on, jer nije baspitao dete. Još jednom, dajem punu podršku policajcu i nadam se da će ga sud osloboditi.

    1. A zamisli da je njegovo dete povuko neko za uvo, nemoj tako da pricas i svi znamo ko su Pajici, nabedjeni policajci takav mu je i brat……no coment…

  2. Podrška za policajca, današnja deca su preterala svaku meru. To što je uradio policajac, bilo je potrebno da uradi njegov otac koji je dete pustio na ulicu.

  3. Za Lazu i Danka…
    Dabogda policajci uvrtali uši vašoj deci, unucima, praunucima i tako dalje…

    1. Ja sam moje vaspitao, tako da neće doći do toga. Razmisli malo, zašto je policajac baš tog dečka povukao za uvo, među tolikom decom i ljudima. Badava sigurno nije.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker