MOŠA: Željko Mitrović se uzalud spremao za incidente, opozicija promenila plan!

Vlasnik Tv Pink Željko Mitrović na terasi zgrade iz koje emituje program naprednjačka nacionalna televizija spremno je čekao protestnu kolonu “Jedan od pet miliona”, ali je ostao sam u svom besmislenom rijalitiju.

Foto: N1

Umesto toga stigao je samo venac koji su lideri opozicije položili Oliveru Ivanoviću sa porukom “Saznaćemo ko te je nanišanio spotom na Pinku. Obećavamo”.

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas izjavio je da učesnici protesta “Jedan od pet miliona” u Beogradu nisu otišli do zgrade televizije Pink kao što je bilo planirano, jer kako je rekao ne žele da daju priliku vlasti da “ubaci svoje ljude” među demonstrante i tako izazove incidente.

Đilas je agenciji Beta rekao da će umesto do televizije Pink učesnici protesta krenuti ka platou kod Trga Republike gde će im se obratiti šef odbornika Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

“Otići ćemo pred televiziju Pink kada stigne sloboda i kada izgubi nacionalnu frekvenciju. Tada ćemo napraviti veliku proslavu”, kazao je Đilas.

Iz zgrade TV Pink sa zvučnika se emituje glasna muzika, koju kao di-džej pušta vlasnik tog medija Željko Mitrović. U dvorištu ispred zgrade grupa ljudi, verovatno zaposlenih u toj televiziji, igra i zabavlja se.

Zgradu TV Pink čuva pojačano obezbeđenje, koje je verovatno angažovala ta kuća. Na ulici ispred zgrade postavljeni su stolovi sa osveženjem.

(Tpknews.com/N1)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker