MISTERIJA KOD POŽAREVCA! Pronađen auto ubica Ranka Eskobara bez tablica ostavljen usred njive?!

Ranko Radošević zvani Ranko Eskobar, ubijen je juče oko 11 časova ujutru na benzinskoj pumpi u Rušnju, kada su mu pred 20 svedoka prišla dva maskirana mladića, pucala mu pet puta u telo i onda još dva puta u glavu.

Foto: MUP/Informer/Screenshot

Prema najnovijim saznanjima, policija sumnja da su dokazi povezani sa ovim ubistvom pronađeni i u okolini Požarevca, tačnije blizu granice sa Rumunijom, gde je pronađen automobil marke “opel”.

– Vozilo je pronađeno sa polupanim staklima, bez tablica, usred velike travnate površine na kojoj nema redovnog puta. Proveravaju se tragovi, da li u vozilu ima bilo kakvih predmeta i otisaka koji bi mogli da se povežu sa ubicama Ranka Radoševića – navodi se.

Neposredno posle zločina na Petlovom brdu pronađeno je vozilo “golf 4” kraljevačkih tablica, potpuno izgorelo, za koje se takođe sumnja da su ga koristile ubice.

– Sumnja se da su oni od tog mesta gde je spaljen “golf” došli do drugog automobila koji su kasnije takođe negde ostavili, zato ne isključujemo mogućnost da je baš to taj automobil koji je pronađen kod Požarevca, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja – kaže naš izvor.

IMALI POMAGAČE?

Na licu mesta bio je još jedan sumnjivi automobil, koji bi mogao da služi za opservaciju i pratnju ubicama.

– Na raskrsnici pre pumpe sam video sivi “fiat stilo” kako stoji i pre i posle zločina, na mesto na kom ne može niko da stane ukoliko nije vozač u kolima. Delovalo je kao da nekoga čeka – reko je jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima, odmah posle zločina, nestao je i sivi automobil.

Podsetimo, sigurnosne kamere su snimile i videlo se da je jedan bio u trenerci, donji deo crn, a gornji crno-beli sa crnom kapuljačom. Taj napadač deluje mlađe i okretno. Drugi u farmerkama i zimskim cipelama, sa debelom zimskom jaknom koja na kapuljači ima krzno, viši je i krupniji.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker