NOVI DETALJI TRAGEDIJE U PANČEVU: Milan je uzeo očev pištolj, pa ubio bivšu devojku

Milan Živojinović je iz kuće u Velikom Gradištu uzeo pištolj za koji je njegov otac imao dozvolu. Da li je oružje uzeo u utorak ujutro, neposredno pre nego što je krenuo u Pančevo ili prethodnih dana, za sada nije poznato.

Milan Živojinović i Marija Stanojoska/Foto: Facebook

Kako tragedija nije bila u njegovom domu, već je naoružan otputovao u Pančevo, ukazuje da je imao neku nameru. Dali da Mariji Stanojosku zapreti da bude s njim u vezi ili da je ubije, nije poznato, a kako je i Milan mrtav, verovatno će to zauvek ostati tajna.

U ovom momentu nije poznato da li će protiv njegovog oca biti pokrenut postupak zbog neadekvatnog čuvanja oružja, jer se Milan domogao pištolja kojim je, kako se veruje usmrtio Mariju, a zatim i sebe u njenom “golfu” u Pančevu.

Milanova žrtva Marija, inače nastavnica nemačkog jezika, sahranjena je juče u Kačarevu, a od nje su se oprosili roditelji, brat, brojni rođaci i prijatelji.

Marija je iza sebe ostavila dve maloletne ćerkice, od kojih mlađa ima samo dve godine, a o devojčicama će se verovatno starati njena porodica.

Šta je prethodilo tragediji u Pančevu i dalje je misterija, a za sada je poznato da Marija ranije nije prijavljivala da joj Milan preti ili da je fizički zlostavlja. Prema za sada destupnim informacijama iz istrage, Milan se dovezao iz Velikog Gradišta u utorak pre podne. Komšije iz zgrade u kojoj je Marija živela sa decom, ispričale su da su čule galamu, da je Milan lupao na vrata Marijinog stana, ali da ona nije želela da ga pusti unutra.

SVAĐA

Prema tvrdnji stanara zgrade, svađali su se, ali niko nije mogao da pretpostavi zašto, kao ni da li joj je pretio tog popodneva. Posle te buke, Milan je izašao iz zgrade, ali po svemu sudeći, nije otišao iz Pančeva, već je ostao u blizini i posmatrao kada će Marija izaći i krenuti u vrtić i školu po ćerkice. kada je konačno izašla iz zgrade i ušla u svoj automobil, Milan joj je prišao. Da li je tu nastavljena ranije započeta svađa, nije poznato, ali se pretpostavlja da je Milan tada izvadio pištolj i pucao u Mariju, da bi nakon toga oduzeo i sebi život.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker