ŽESTOKA SVAĐA PRETHODILA TEŠKOM UBISTVU: Marija je pokušala da pobegne, ali je Milan stigao i pucao joj u glavu!

Milan nikako nije mogao da se pomiri s tim što je Marija želela da raskine vezu sa njim, pa je uzeo očev pištolj i oduzeo život i njoj i sebi.

Milan Živojinović i Marija Stanojoska/Foto: Facebook

Vozač autobusa Milan Živojinović (41) iz Velikog Gradišta ubio je u ponedeljak ljubavnicu Mariju Stanojosku (31) rodom iz Kačareva, a zatim je i sebi presudio u automobilu “golf” na parkiralištu ispred njene zgrade u Pančevu.

Živojinović je bio vozač autobusa i živeo je u Velikom Gradištu, dok je Marija profesorka nemačkog jezika i rodom je iz Kačareva, ali je živela u iznajmljenom stanu u Pančevu sa dvoje dece.

Izvor iz istrage kaže da se Milan kobnog dana, oko 14 sati, dovezao “folksvagenom turan” do Ulice Miloša Obrenovića u Pančevu, gde je živela Marija. Parkirao je auto nedaleko od njene zgrade i čekao je da se pojavi, pošto je ona pre toga odbijala da se vidi s njim.

– Živojinović je neko vreme čekao u autu ispred zgrade, a onda je izgubio strpljenje, otišao do njenog stana i pokucao na vrata. Dozivao ju je, molio ju je da izađe, ali Marija je bila uporna u nameri da prekine svaki kontakt s njim – priča naš izvor.

Pobesneli Milan je tada opet otišao do automobila i nastavio da je čeka. Nakon pola sata, Marija je izašla iz zgrade i sela u svoj “golf”, ali Milan je tada dotrčao do nje i brzo seo na suvozačevoo mesto.

– U “golfu” je odmah izbila svađa i Milan je tad potegao pištolj i ispalio jedan hitac u krov auta, verovatno da bi je uplašio. Zatim joj je, onako prestravljenoj, prislonio cev na glavu i ubio je, pa je na isti način presudio i sebi. Komšije su čule pucnje i pozvale su policiju, koja je zatekla Milana i Mariju mrtve u “golfu”, sa prostrelnim ranama na glavama. Pištolj je bio pored Milana, između sedišta i vrata – objasnio je naš sagovornik.

Marijin komšija ispričao nam je da je ona radila kao profesor nemačkog jezika u jednoj osnovnoj školi u Pančevu.

– Pre Milana imala je dve duže veze iz kojih je dobila dvoje dece. Sina je rodila kad je imala samo 17 godina, a pre dve godine je rodila ćerku. Milana je upoznala kad je išla u Nemačku da usavrši jezik. On ju je tada vozio autobusom, pa su nastavili da se viđaju kad se ona vratila u Srbiju. Ne znam mnogo o Milanu, ali Marija je zaista bila dobra devojka, lepa, ljubazna, puna života… Živela je sama sa decom, ne znam kako će oni podneti majčinu smrt – kazao je komšija.

KOMŠIJE NISU HTELE DA SE MEŠAJU U SVAĐU

Komšije ubijene devojke kažu da su čule kada je Milan lupao na Marijina vrata, ali niko nije hteo da se umeša, misleći da je reč o običnoj ljubavnoj svađi.

– Vikao je: “Marija, izađi, molim te!” Onda se sve utišalo, a pola sata kasnije odjeknula su tri pucnja sa parkinga. Nisam znao šta se dogodilo sve dok nije stigla policija – ispričao je komšija.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker