ZBOG BRZE SAOBRAĆAJNICE: Lokalni put od Tribroda ka Braničevu se zatvara na godinu dana

Zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice IB reda (E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac“) – Požarevac (obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac) zatvara se za saobraćaj motornih vozila opštinski put od Tribroda ka Braničevu na period od godinu dana i to od 10. aprila 2023. do 10. aprila 2024. godine.

Foto: Copyright MGSI Đ.K.

Za saobraćaj će biti zatvorena deonica: lokalni put od Tribroda ka Braničevu, od državnog puta IB reda br. 34 (Požarevac – Veliko Gradište – Golubac – Donji Milanovac – Porečki most – veza sa državnim putem 35) do naselja Tribrode iz oba pravca.

Saobraćaj se preusmerava na izlaze iz naselja Tribrode na državni put IIA reda br. 162 (Veliko Gradište – Makce – Boževac – Ranovac – Petrovac na Mlavi – Tanovac – Dubnica – Svilajnac) ka naselju Carevac.

Zatvaranje puta i preusmeravanje saobraćaja na alternativne pravce regulisaće „TRAFIC DESIGN“ Beograd privremenom saobraćajnom signalizacijom, a po završetku radova barijere i saobraćajni znakovi biće uklonjeni.

Prema ovom objašnjenju koje je objavljeno na sajtu opštine Veliko Gradište, od Srednjeva ka Braničevu najsigurnije bi bilo da se ne skreće na mostić ka Šuvajiću i dalje ka Donjoj Kruševici, već da se nastavi putem broj 162. Od Braničeva ka Srednjevu da se ne koristi isključenje kod hladnjače ka Donjoj Kruševici, već nastavi do trokrake raskrsnice Braničevo-Carevac-Veliko Gradište.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker