RIJALITI ŠOU: Lepeza opštinskih zloupotreba u Velikom Gradištu-epizoda: „NAČELNICA“ prvi deo!

Za sve ove godine vladavine Velikog šefa u Velikom Gradištu, građani ove opštine mogli su da vide svašta, ali, što se tiče bahatosti lokalnih funkcionera u poslednjih par godina je ne za jednu već za par knjiga ili jednu podužu TV seriju.

Screenshot Facebook

Možda i ne bi bilo loše da se ponudi Pinku ili Televiziji Happy da pokrenu jedan rijaliti i da narod malo gleda, jer to što se u ovoj opštini dešava verovatno nema nigde ni u Srbiji ni u svetu.

Samovolja i bezvlašće Načelnice opštine Veliko Gradište doseže do najsitnijih događaja ne samo u gradištanskoj lokalnoj samoupravi, već na teritoriji cele opštine.

Svima je veoma poznato da Načelnica ima velike dilove sa Danijelom Živanovićem, kao i sa Stefanom Stevićem iz Kumana, koje je ona lično postavila na radna mesta na kojima se nalaze. Omogućila im stalna radna mesta, a za uzvrat oni moraju da zaplešu “gradištanski valcer” svaki put kad i ksko ona zasvira, iako im to baš na polazi za rukom svaki put. Ako Načelnica ima ličnu korist, svakome, i sve može u veoma kratkom roku da se završi, ali, ukoliko nema, dok se u njenim džepovima ne sliju slatki “Evropski bomboni”, uvek se nalaze problemi i prepreke. i tamo gde ih nema.

Ovo isto važi i za inspekciju koja svoj posao ne radi kako Zakon Srbije nalaže, već kako im Načelnica naredi. Onaj ko joj ispod šteka pokloni preslatke “Evropske bombone” za njega važi Zakon Srbije, dok ko joj se zameri i neće da da bombone, za njega važi Zakon Načelnice.

U opštini Veliko Gradište Zakon Načelnice se primenjuje i kada je u pitanju naplaćivanje poreza građanima koji imaju iste objekte, privremene objekte, zauzeće javnih površina…, ne plaća svako isto, već na osnovu “Evropskih bombona” koji su završili u njenu kasicu.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close