MANIPULACIJA KOVID REZULTATIMA? Krizni štab – U Požarevcu 165 novozaraženih! ZZJZ, samo 21

Prema podacima Kriznog štaba, Požarevac se već šesti dan za redom nalazi na devetom mestu “crne-liste” gradova korona žarišta u Srbiji.

Foto: Shutterstock, Pixabay

Prema podacima Kriznog štaba, za poslednjih 48 sati u Požarevcu je registrovano 165 novih slučajeva infekcije virusom COVID-19. Prema izveštaju Kriznog štaba, 81 osoba je bila pozitivna na virus SARS-Cov2 u nedelju, a još 84 osobe su bile pozitivne na virus SARS-Cov2 u poslednja 24 sata.

Međutim, taj broj novozaraženih koje je izneo Krizni štab, opet se, po ko zna koji put, drastično razlikuje od podataka koji su lokalni mediji iz Braničevskog okruga dobili od Zavoda za javno zdravlje Požarevac.

Tako da prema podacima koji su danas prosleđeni lokalnim medijima iz Braničevskog okruga od strane Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Požarevcu je zabeleženo samo 21 novozaražena osoba u poslednjih 48 sati, u Petrovcu na Mlavi 8, u Malom Crniću tri, po dva u Velikom Gradištu, Golupcu i Žagubici i jedna novozaražena osoba u Žabarima.

Takođe, po podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Kučevu su samo dve novozaražene osobe u poslednjih 48 sati, dok iz Doma zdravlja Kučevo, potvrdili su za TPKNEWS da je regidtrovano 11 novozaraženih osoba u poslednjih 48 sati.

Pokušali smo da saznamo od Zavoda za javno zdravlje Požarevac zašto se njihovi podaci o broju novozaraženih i podaci iz izveštaja Kriznog štaba opet drastično razlikuju, ali bez uspeha, jer se niko iz Zavoda nije javljao na telefon.

Kako nezvanično saznajemo, do ove razlike u izveštajima je došlo zbog velikog broja zaraženih u firmama kako u Požarevcu tako i u okolini, a naročito zbog velikog broja zaraženih radnika u kompaniji Bambi.

Kako nam je javljeno, u kompaniji Bambi u toku današnjeg dana i sutra, vrši se masovno testiranje svih zaposlenih u ovoj kompaniji.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker