SE*S AVANTURE POLITIČARA IZ BRANIČEVSKOG OKRUGA: Ko od funkcionera deli ljubavnicu, a ko uživa u sado-mazo igrama

Odvojeni život političarima u Braničevskom okrugu nudi neograničenu slobodu, pa su u ljubavnim avanturama ujedinjeni, deleći čak i ljubavnice.

Ilustracija

Vlast je, svakako, jedan od najmoćnijih afrodizijaka jer uz visoku funkciju redovno ide i povišen nivo testosterona. Otuda ni naši političari u Braničevskom okrugu nisu izuzetak. O tome svedoče priče nastale na osnovu njihovog hvalisanja, ali i brojne fotografije i video snimaka koje razmjenjuju sa osobama suprotnog pola.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se i o gej vezama među našim poznatim funkcionerima.

Vladajuća SNS partija je pravi rasadnik i jednih i drugih, a neki se ljubavničkim uspesima hvale i u poznim godinama, uz pomoć vijagre. Tako je u Velikom Gradištu poznato da jedan visoki funkcioner iz SNS-a već par meseci održava uspešnu ljubavnu vezu sa mnogo mlađom ljubavnicom koja se ne libi da u društvu prepričava doživljaje iz kreveta sa mnogo starijim ljubavnikom. Za svoju suprugu, njegove ćerke i unuke on je i dalje uzoran muž, otac i deda.

Osim afera, imali su “vlastodršci” i jednu nezgodu koja i danas izaziva podsmeh kako u Požarevcu tako i širom okruga. U želji da se dokaže pred mladom ljubavnicom, požarevački funkcioner je uzeo jaču dozu vijagre pa mu je pozlilo.

Inače, požarevački naprednjaci, MO SNS Kostolac, u svojim redovima imaju i jednog ljubitelja sado-mazo igrica i dominacije. Inače, on je gej i deo je rukovodećeg tima svog političkog idola.

Političari svoje ljubavnice uglavnom dovode kao pomoćno osoblje, sekretarice ili savetnice, kada preuzimaju funkcije. Ovaj način zapošljavanja primenjuje se širom Braničevskog okruga.

Društvenim mrežama ovih dana kruže fotografije i video snimak jedne službenice u zajedničkim institucijama, koja svoje raskošne obline pokazuje i na Instagramu i Fejsbuku. Pre nekoliko meseci fotografisala se u kabinetu predsednika opštine Žagubice Safeta Pavlovića. Šta je ova rasna plavuša zanosnih oblina još radila u Safetovoj fotelji, nije teško zamisliti na osnovu video snimka.

Što se SPS-ovog kadra u Požarevcu tiče, nisu se baš proslavili na ljubavnom planu. Ali zato petrovački socijalisti čine čuda. Jedan libidni funkcioner te stranke iz Petrovca na Mlavi, slab je na žene sa “jačim” nogama i utegnutom zadnjicom. Za bolji uspeh redovno je koristio vijagru, sve dok jednom od njegovih prijatelja iz SNS-a pre nekoliko meseci nije pripalo loše, umalo da ga strefio srčan udar, i to u naručju jedva punoletne devojke.

Ni u petrovačkom SNS-u ne manjka uzavrelih strasti. Njihov visoki funkcioner odavno gaji suptilnu vezu sa svojom savetnicom koja je poprilično mlađa od njega.

Što se tiče ostalih petrovačkih naprednjaka, među najomiljenijim kod žena je poznati “domaćin” funkcioner, oženjen i visokopozicioniran u hijerarhiji petrovačke opštinske uprave, kojeg sada ucenjuje mlada i atraktivna vlasnica jednog restorana u Petrovcu na Mlavi, da će sve da kaže njegovoj ženi, nakon što je na lovačkoj proslavi u Dubočki na zadnjem sedištu auta “napumpao”, pa sada nosi njegove blizance.

I jedan, sada bivši kučevački SNS funkcioner, ponosni je vlasnik “torbe za seks”, koju svuda nosi sa sobom. S obzirom da je zbog posla (a i stambeno) često u Beogradu, izučio je mnoge tajne seksa, pa se snabdeo pomagalima. U torbi nosi vibratore, kondome, lubrifikante, strapone i razne stimulatore.

Ljubavnika među vlastodržcima u Braničevskom okrugu ne manjka. Ima ih raznih orijentacija. Jedan visoki funkcioner iz okruga, koji je razveden, poznat je po tome da voli rasne sudije. Njihove visoke plate i moć koju im pruža funkcija. Brzo i lako rešavaju sve probleme i brige naših vlastodržaca, što ne može da se kaže i za obične građane. Kojima, iako je to “sirotinjska zabava”, nije do toga. Dosta im je to što im napredni političari rade.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker