KO JE OVDE LUD, A KO BLESAV? Braća Hrvati pomažu Vučiću da zataška skandal pada Ukrajinskog aviona punog naoružanja iz Srbije?!

Iznenadna i hitna, privatna Vučićeva poseta Jasenovcu baš u trenutku afere pada Ukrajinskog aviona u Grčkoj punog naoružanja poslato iz Srbije, navodno za Bangladeš?! Zanimljivo je i to da su Grci na mesto nesreće poslali i Komisiju za atomsku energiju!

Zoran Milanović, predsednik Republike Hrvatske i Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije

Ministarstvo Republike Hrvatske je, kako su naveli u saopštenju, saznalo za Vučićevu posetu iz nezvaničnih izvora i na osnovu informacije iz nezvaničnih izvora su izdali zvanično saopštenje?!

Svi političari u Republici Srbiji, kao i oni u Republici Srpskoj, koji u prvi plan stavljaju zabranu Aleksandru Vučiću od strane hrvatskih vlasti zbog nezvanične privatne posete Jasenovcu, ili rade po Vučićevoj komandi ili naivno nasedaju na Vučićev manevar srpskim neprebolom u Jasenovcu.

Poznato je da Jasenovac u srpskom narodu izaziva izuzetno jake emocije koje političari zloupotrebljavaju kao tehniku afektivne manipulacije javnim mnjenjem svaki put kada bi hteli da zataškaju neki skandal ili pridobiju lake političke poene nacionalno orijentisanih glasača pred izbore.

Aleksandar Vučić ima izuzetno dobre odnose i sa političarima u Hrvatskoj kao i sa separatistima na KiM koji mu, svaki put kada mu je (ili njegovim satelit strankama) potreban medijski manevar, izađu u susret zabranom ulaska na teritoriju Hrvatske ili podizanje tenzija do oružanog sukoba na KiM, kako bi se primarni publicitet neželjenog događaja koji Aleksandar Vučić želi da zataška, pokrio jačim emotivnim dejstvom drugim događajem.

Ova tehnika primene manipulacija javnim mnjenjem naziva se pseudodogađaj ili dvosmislena istina, dešavanje koje organizuju različiti društveni subjekti, u PR procesu, da bi profesionalnim komunikatorima u medijskim organizacijama predstavili informaciju od takozvanog javnog značaja u cilju sticanja primarnog publiciteta.

Sledstveno, umesto primarnog publiciteta u medijskim sadržajima u vezi sa skandalom izazvanog padom ukrajinskog aviona koji je iz Republike Srbije prenosio 11,5 tona municije, navodno za Bangladeš, javno mnjenje sada ima “skandal” o takozvanoj zabrani ulaska Aleksandra Vučića u Hrvatsku zbog posete Jasenovcu.

Narod ne treba da dozvoli da ih političari prave budalama i zloupotrebljavaju srpski neprebol u Jasenovcu, emocije, sufisticiranim metodama manipulacije javnim mnjenjem kako bi zataškali skandal koji su proizveli u međunarodnim odnosima, naročito ugrozivši odnose sa Ruskom Federacijom.

Poštovanje prema žrtvama u Jasenovcu se ne iskazuje privatnim posetama politikanata i njihovim političkim govorima, već donošenjem Rezolucije o genocidu nad srpskim narodom u Jasenovcu od strane NDH!

(Autor: G. Valčić)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ako su Srbi glupi a jesu, čim i dalje veruju u sve Vučićeve laži Grci nisu. Neće se ovaj skandal baš tako lako sakriti o naše javnosti.

  2. Odlična analiza i članak!
    Ne bih se složio da su Srbi glupi,jer 70% građana znaju da psihopata AV laže i da već više od decenije se bavi raznim kriminalnim radnjama!?!
    Srbi,kao i Hrvati znaju da je sve izrežirano od strane Yugo-UDBE,koja je i započela oružane sukobe 90-tih godina,a sve po naređenju globalnih psihopata!
    U celom svetu,pa tako i na Balkanu vladaju psihopate,tu činjenice potvrđuju razni ratni sukobi (240 raznih oružanih sukoba širom sveta),koji su do sada izazvali smrt 35 milona osoba!?!
    Picousti sodomit-psihopata AV,sada ima veći problem,a to je optužnice koje su pokrenule američka obaveštajna zajednica (FBI,DEA,CIA,NSA),kao i međunarodna obaveštajna zajednica (Interpol,Europol,BND,MI5,itd.).
    Uzurpator AV sada mora pod hitno da de facto i de jure prizna lažnu terorističku “državu Kosovo”,da uvede sankcije Rusiji,da otme “NIS” i preda ga Britancima,da konstantno šalje naoružanje nacistima u Ukrajini,kao i teroristima ISIS-a,da odmah pokloni sva rudna bogatstva i vode psihopatama sa Zapada,itd,itd!

    A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i odmah uhapse i osude uzurpatora AV ,kao i sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

  3. Poštovani gospodine Glišiću. Ako 70 posto gradjani Srbije zna da Vučić laže zašto onda uporno glasaju za njega i trpe zulume SNS bagre. Niko po malim mestima ne sme da se učini živ a kamoli da se pobuni protiv pljačkaša na čelu Opština. Narod je i glup a i kukavički jer pametnima je jedan mandat ovakve vlasti dovoljan, a naš narod izabra još jedan.

    1. Poštovana gospođice Milice,

      Psihopata AV i SNS kriminalni kartel,na aprilskim “izborima” su,po njihovim tvrdnjama dobili oko 2 miliona glasova od ukupnog broja birača sa pravom glasa,prema međunarodnim statističkim podacima (World meter),država Srbija ima preko 8 miliona stanovnika,što dalje znači da je za uzurpatora AV i njegov kriminalni kartel “glasalo” oko 25% stanovnika!
      Na osnovu tih činjenica da se zaključiti,da je deo glasova pokraden i da je psihopata AV uzurpirao vlast i da vlada sa samo 18% glasova od ukupnog broja birača sa pravom glasa!
      Izbori su jeftina zabava za “običan narod”,jer stvara privid slobode i demokratije!
      Kao što vam je poznato,na aprilskim izborima je izlaznost bila oko 45%,znači izbori su bojkotovani,ali izborni zakon je promenjen,pa sada manjina određuje sudbinu većine, nažalost!
      U Srbiji nikada nije niti će biti demokratskih izbora i promena,jer UDBA sve kontroliše,a sve po naređenju globalnih psihopata!

      Srpski narod nije glup,samo je neinformisan,učio je falsifikovanu istoriju, živi u zabludi,itd,itd,ali nije glup!

      Znam da ste doneli neke zaključke o Srbima na osnovu određenih informacija i činjenica,kao napr. 32,4% Srba je nepismeno,dok još 30% je funkcionalno nepismeno,da određeni broj stanovništva Srbije ima mentalni poremećaj F.IT. (fiziološka intelektualna tupost i emocionalna nezrelost,itd,itd!
      Ali na deo stanovništva Srbije takođe utiču i određeni medijski sadržaji koji menjaju ponašanje i svest osoba!
      Sve je to “normalno”,jer Srbijom već više od 70 godina vladaju psihopate (6% populacije,razni tajkuni-lopine, vlastodršci-kabadahije) uz pomoć psihički devijantnih osoba (12% populacije,ostala UDBA-ŠKA fukara)!

      Sve ovo o čemu vam pišem je objašnjeno u naučnim disciplinama Ponerologijii i Ponerogenezi (nauke koje izučavaju poreklo zla i patokratiju). Molim Vas pročitajte knjigu od prof.dr Lobačevskog “Ponerologija”.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker