PAO MU MRAK NA OČI: Klinac iz Kučeva brutalno pretukao dva policajca

U nedelju ujutru u diskoteci “City” u Kučevu, Milan Mike Vojkić (19) iz Kučeva brutalno je prebio policajca Zorana Dimitrijevića-Pilje i Sašu Todorovića-Kljas.

Ilustracija

Kako saznajemo, u nedelju oko tri sata ujutru u diskoteci “City” u Kučevu došlo je do masovne tuče među posetiocima te diskoteke.

U toku tuče neki od prisutnih krenuli su ka izlazu iz diskoteke, na samom izlazu iz diskoteke u trenutku kada su stigla dva policajca bio je Milan Mika Vojkić (19) iz Kučeva.

Kako su ispričali očevici, Vojkić je bio u vidno alkoholisanom stanju, po izlasku iz diskoteke on se odmah zaleteo i udario jednog od policajaca u glavu. Kako naš izvor kaže taj policajac se istog trenutka onesvestio i doživeo je potres mozga.

Nakon što je nokautirao prvog policajca, okrenuo se i počeo da pesniči u glavu i šutira, nakon što je oborio na zemlju, i drugog policajca kome je polomio nogu.

Šta je bio uzrok ove masovne tuče, kao i prebijanja policajaca još uvek nismo saznali.

Milan Mika Vojkić odmah je priveden i sada se nalazi u istražnom zatvoru.

(Tpknews.com/Pt info)

PROČITAJ I

13 Komentari

  1. Kada se ovi policajci oporave, neka kupe stado ovaca i pravac homoljske planine. Za posao kojim se trenutno bave, očigledno nisu sposobni.

      1. Budi malo jasniji. Zasto se bunis, ko ti trese kavez? Da li je normalno, da jedan balavac izudara dva policajca?! Narod je taj, koji u vidu poreza, placa ovu dvojicu nesposobnih policajaca.

          1. Nisam ja iz tog filma. Po godinama bih mogao deda da mu budem. Ne poznajem nikog iz Kučeva, pa ni ovog klinca. Jedino mogu reći na osnovu nekog životnog iskustva i onog što svi znamo, da takozvani “žestoki momci”, nisu doživeli duboku starost. Većina njih je išla u teretanu, ali je naletela na nekoga ko je išao u streljanu. Što se tiče policajaca koji su dobili batine, i dalje tvrdim da su pogrešili profesiju. Da li je reč o kursadžijama ili o onima što su u policiju primljeni preko veze, to ne znam, ali je velika blamaža, kako za njih same, tako i za službu.

        1. Ništa ovde nije normalno, prvo rad lokala-kafića, šta već, u 3 noću, to samo trula krimo-napredna vlast u Kučevo moze da dozvoli, a i klinac je sigurno sin iz istog naprednog kartela lokalnih mafijaša u kučevu, svih dodjoša od kojekude, sada dno-naprednih ili skrivenih iza tz. vlaškog vozda-a predsdednika sns janoševića, e koja je sve to bagretina, jadni policajci su samo koleteralna šteta, kao i svi mi obični, normalni, nenapredni, ovde rodjeni,….a obespravljeni u ovoj drzavi

    1. A posle kad preventive radi ljudi pocnu da pretresaju i budu agresivniji ne valja, pa i treba, kod nas u Nisu bi ga sazvakala interventna, ne bi pisnuo.

  2. Svako se kurci onoliko koliko ima para, za prijave i kasnije za obestecenja, ili koliko ima dobru zaledjinu, ko bi normalan nasrnuo na ljude koji su dosli po prijavi da rade svoj posao… Ovaj ce izaci iz pritvora “jaci nego ikad”, pa kad mu je jednom proslo zbog zaledjine, zasto ne bi ponovo to uradio, ili jos bolje, sto ne bi ubio nekog policajca, ili nekog drugog gradjanina… A policajci kao policajci, stvarno ne znam zasto ih smatrate nesposobnima, epilog takav moze biti iz vise razloga, nemojmo suditi po clancima u novinama, kad istinu ne znamo… Brz oporavak momcima u plavom.

  3. Bog te ziveo sinovac nit si mafijas nit si olos kakvim te nazivaju..jedino sto si pogresio je to sto ovom prvom ne polomi i ruke pre noksuta kad se uhvatio za pistolj na nenaoruzanu osobu u majici i farmericama…a vi sto komentarisete prvo pitajte sta je bilo pa onda jedite govna pitao bih vas ja da vam neko izvadi pistolj na dete sta bi mu vi radili pa da je ne znam ko.

    1. Nece kruska ispod jabuke… Ako ti je i sin takav nasilnik kao sto si i ti, pa bi samo lomio ruke, nije ni cudo sto se covek dohvatio za pistolj… Inace, svi zakoni su dostupni na internetu, ako mislis da je nesto uradjeno sto ne treba, zali se na policajca pravnim sredstvima, a ne ti ces da pricas ko ce kome da lomi ruke…

  4. Sad je taj balonja u zatvoru,e baš bi volio da mu vidim bubrege posle 30 dana zatvora. U moje vrijeme takvi su poslije imali celi život probleme sa bubrezima i pišanjem. Bila je dobra narodna milicija,nisu se djeca kurčila na njih. Žandarima brz oporavak.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker