SHVATILI DA IH VUČIĆ PREVARIO: Posle više od 100 godina, Kinezi trajno zatvaraju RTB Bor!? (VIDEO)

U Boru je danas od 10 časova održan protest “Protiv zagađenja” zbog prekomernog zagađenja.

Screenshot

Građani Bora tvrde da su problemi postali veći kada je je krajem 2018. godine kineska kompanija Ziđin postala većinski vlasnik RTB Bor, te često dolazi do zagađenja sumpor-dioksidom koje je veće od zakonski propisanih 350 mikrograma po metru kubnom.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, kineska kompanija Ziđin, kojoj je Aleksandar Vučić praktično poklonio RTB Bor i neka od najvećih rudnih nalazišta na eksploataciju, je shvatila da je prevarena u vezi postrojenja koja su im predata gotovo gratis, rešila je da topionicu u Boru zatvori i to ne na dva meseca već, vrlo verovatno, trajno.

Kako nezvanično saznajemo, saznavši za to pre svih, lokalni SNS ogledan u likovima svemoćnog Blagoja Spaskovskog i gradonačelnika Aleksandra Milikića brže-bolje je uskočio u organizaciju današnjeg protesta kome će uskoro pripisati odgovornost za gašenje više od 100 godina starog metalurškog postrojenja u Boru.

I zaista, među dobronamernim i iskrenim građanima uočeni su “režimski sindikalci” predvođeni nesmenljivim Draganom Garom Aleksićem, desnom rukom Blagoja Spaskovskog, kao i momcima iz kriminalnog miljea koji su predvodili kampanje SNS-a, kao i paljenje baklji na zgradama i uvredljivo skandiranje protiv Dragana Đilasa tokom korone.

Pratite nas i na društvenim mrežama: FACEBOOKTWITTERINSTAGRAM

(Tpknews.com/Direktno)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Apsolutno tačno zapažanje, u prvim redovima sa decom bio je I Miki koji je dežurni cinkaroš u borskim obdaništima što navodi o umešanosti SNS u organizaciju guranja dece u prve redove jer isti ni u snu ne bi smeo da to spontano odradi, samo nejasna je ta njihova igra iza kulisa kao I to što se vođa tim povodom ne oglašava, očigledno je da nešto mute što ne znači da neće odgovarati za pranje para u prethodnoj priči o čistom vazduhu iznad Bora I novoj topioici .

  2. Što se tiče topionice u centru grada stare 117 godina I treba je ugasiti jer je dotrajala I više se nemože remontovati, ko hoće da topi neka pravi novu na 20 km od grada vazdušnom linijom.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker