DVA BEZ DUŠE JEDAN BEZ GLAVE: Kako Milić igra na kartu “kratkog pamćenja”, “vezanih creva” i “padobranca”

Službeni glasnik Opštine Veliko gradište, od 17.07/18 godine, objavio je Odluku o dodeljenju opštinske nagrade za 2018 godinu.

Prošli put smo smo komentarisali jednog od “uvaženih i zaslužnih” dobitnika nagrade Božidara Grujića, koji je sa mesta direktora OŠ Majilovac oštetio buđet opštine za više miliona dinara, što Miliću, nimalo nije smetalo da mu uruči pomenutu nagradu.

Tužnoj priči nikad kraja-licemerju i bezobrazluku Dragana Milića, pa je pored pomenutog gospodina, kao vrlo zaslužno udruženje građana, odlikovao i nagradio Lovačko udruženje “Golub”. – zbog afirmacije opštine!!!

Kada malo zagrebemo ispod površine, slika je puno jasnija, a nesporno je da sve funkcioniše pod dirigentskom palicom Milića. po sistemu VEZANIH CREVA. Mogli smo nedavno da vidimo da je Dragan Milić sa saradnicima obišao radove na vrtiću u Carevcu. Tajna svih dešavanja je baš u “saradnicima” ili preciznije u VEZANIM CREVIMA. Ti dični saradnici koji stoje uz Milića, su njegov zamenik Slađan Marković, Suzana Đorđević, načelnik opštinske uprave i padobranac koji nije zapošljen u opštini Vladimir Štrbac, kome je supruga načelnica odeljenja za LER. Slučajni posmatrač bi se sa pravom zapitao, “kakve veze oni međusobno imaju”?

Kako se kod našeg naroda ide na kartu “kratkog pamćenja” to se ovde pošlo od pretpostavke da se niko neće setiti da je udarna vest sa početka godine bila:

UHVAĆENI U KRIVOLOVU

1. Slađan Marković – Predsednik lovačkog društva i zamenik predsednika opštine.

2. Vladimir Štrbac zvani padobranac – Poverenik SNS-a i suprug načelnice odeljenja za LER opštine Veliko Gradište.

3. Miša Đorđević – Suprug načelnice opštinske uprave opštine Veliko Gradište.

Ovakva vest obišla je Srbiju i tu je Milić u pravu da je odlikovana bratija “Afirmisala opštinu Veliko Gradište” ali kao mesto gde se lovokrađa nagrađuje opštinskom nagradom. Po starom Milićevom principu “što veću glupost napravite i što više štete nanesete opštini sleduje vam veće priznanje od iste opštine”.

Deblji kraj za lovokrađu izvukao je Miša Đorđević, koji je osuđen i novčano kažnjen. Dok su se Marković i Štrbac provukli kroz iglene uši, svedočeći jedan za drugog a kola su slomili na Miši, po proverenom receptu “DVA BEZ DUŠE JEDAN BEZ GLAVE”

Poruka za naše građane koju im šalje Milić je: Ne brinite vi nećete biti nagrađeni opštinskom nagradom ma kakvo veliko delo učinili za opštinu, ma kolko god je budete afirmisali kod nas i u svetu, jer sistem “VEZANIH CREVA” zagarantovane nagrade čuva za umrežene – uvezane u preživarski sistem zvanim opštinska vlast.

(Insajder)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker