I GOLUBAC IMA SVOG KIKEZU I NEVOLJU: Nit manjeg mesta nit većih hoštaplera!

Evo nas opet u centru pažnje u objavama ovog omrženog portala. Pokušavamo na sve moguće načine da ga ugasimo, ali nam to nikako ne polazi za rukom. Momci idu dalje.

Foto: Ilustracija/Profimedia

U Golupcu je poslednjih dana, da se vrši strahovita odmazda od strane Mijovićevog ozloglašenog kartela “Kosa Nostara” prema privatnim ugostiteljima i privatnim investitorima, postala javna tajna.

Naime, golubački Kikeza uz znanje svog vođe kartela i glavnog mozga operacije Mijović Nebojše, osmislio je novi način da reketira određenu grupaciju ljudi zarad interesa lokalnog fudbalskog kluba “Ðerdap”, kako bi se isti usmerio u džep tatinog sina Nevolje.

Cifre reketa sa kojima se barata u čaršiji u ovom malenom gradiću kraj Dunava kreću se od 300 hiljade do 500 hiljade dinara. Kikeza dotura koverte sa zahtevima na adrese ugostitelja i investitora, a kada ovi prihvate uslove i izvrše plaćanje novca na račun fudbalskog kluba “Ðerdap”, ubrzo nakon toga dobiju sve potrebne saglasnosti i dozvole.

Ako neko smatra, sumnja ili misli da je i ovo naše pisanje napamet ili na osnovu čaršijskih priča rekla kazala, dovoljno je da tužilaštvo ili policija odluče da rade svoj posao i provere bankarske izvode fudbalskog kluba “Ðerdap”, i iste neka javno stave na uvid javnosti i svima će biti sve jasnije.

Dakle, možemo slobodno da zaključimo da i Golubac ima svog Kikezu i Nevolju samo što su oni pod zaštitom njihovog vođe kartela i njegovog modela Dijane.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Da li će neko da se seti da proveri šta se sve u Kučevu dešava, kako se na sve moguće načine pokušava da se oteraju i ono malo investitora što bi moglo da radi i zaposli nekog mučenika.

    1. Zato su oterali sve mlade, obrazovane a nenapredne, onako da ih ne omete, a botovi rade na ugovor bez kvalifikacija za većinu poslova, ponajviše u prosveti, upravi, isl.

  2. Može novinar pogrešiti jednom i umesto Kokeza, napisati Kikeza. Ali, praviti istu grešku nekoliko puta u celom tekstu, stvar je neznanja i loše obaveštenosti. Možda bi bilo dobro, da malo više čita tuđe tekstove, pre nego što napiše svoj.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker