“DVERI POŽAREVAC” TRAŽE ODGOVORE: “Gradonačelnične, koja vam to opozicija ‘crta metu’ na društvenim mrežama?“

Srpski pokret “Dveri Požarevac” saopštio je da su od gradske uprave zatražili pristup informacijama od Javnog značaja vezano za javnu nabavku, uređenje lokacije “Knez Milošev venac” u Požarevcu.

Foto: Promo

U saopštenju Srpskog pokreta “Dveri Požarevac” se navodi da su „zbog opšteg interesa i na zahtev građana, kao i pominjanja požarevačke opozicije da ‘crta metu’ gradonačelniku na društvenim mrežama“ podneli zahtev da im se dostave odgovori u vezi rekonstrukcije zelenih površina u Knez Miloševom vencu u Požarevcu, i napominju da su na poslednjoj sednici postavljena određena pitanja u vezi nabavke za rekonstrukciju lokacije Knez Milošev Venac, a na koja nisu pruženi odgovori..

Od gradske uprave zatražili su informacije vezane za postupak dodeljivanja posla, procedure sprovođenja javne nabavke, početka i završetka radova, razloga obustavljanja i okolnosti oko uvođenja izvođača, a posebno trećih lica na delu asfaltiranja površina.

Srpski pokret Dveri u Požarevcu smatra da lokalna vlast u Požarevcu u proteklom periodu nije radila transparentno i da su dosadašnje javne nabavke obeležile brojne nepravilnosti.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker