Građanski preokret obišao kasarnu u Požarevcu gde se obučava vojnik Vulin i otkrili ko je Vulinova tetka iz Kanade (VIDEO)

Aktivisti Građanskog preokreta iz Zrenjanina obišli su proteklog vikenda kasarnu u Požarevcu, gde ministar vojske Aleksandar Vulin boravi na vojnoj obuci.

Screenshot

Oni su se tako pridružili mnogim znatiželjnicima, koji opsedaju ovu kasarnu od kada je objavljeno da ministar tu pohađa obuku. Prema rečima Dušana Kokota iz ove organizacije, vojniku na roku su poneli sve ono što se vojnicima nosi kada se ide u posetu.

-Poneli smo malo voća i sličnih stvari, da mu se nađe. Putovali smo oko tri sata i na kraju, kada smo legitimisani na prijavnici kasarne, saznali smo da vojnik nije tu i da ne možemo kutiju sa poklonima lično da mu uručimo – objasnio je za Danas, razočaran, Dušan Kokot.

Poseta kasarni u Požarevcu je dokumentovana video snimkom jer su, kako kažu u Građanskom preokretu, želeli da imaju uspomenu na ovaj događaj.

Ova organizacija formirana je nedavno u Zrenjaninu i pridružila se Građanskom frontu u Srbiji, koji čine više građanskih i demokratski orjentisanih organizacija.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker