EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Raspušten odbor SNS u Velikom Gradištu

Opštinski odbor SNS-a u Velikom Gradištu, na čijem je čelu bio Zlatko Šulović, odlukom Izvršnog odbora te stranke zbog lošeg rada i nefunkcionisanja početkom jula je raspušte.

Advokat Štrbac poverenik gradištanskih naprednjaka

Rešenjem Izvršnog odbora, koje je potpisao predsednik SNS, Aleksandar Vučić, za poverenika SNS-a u Velikom Gradišta postavljen je ugledni advokat iz tog mesta, master međunarodnog prava Vladimir Štrbac (34).

Tim Rešenjem raspušteni su i svi Mesni odbori koji su bili u sastavu Opštinskog odbora, kao i to da su svi funkcioneri raspuštenog odbora razrešeni funkcija na čelu sa predsednikom Zlatkom Šulovićem.

Poverenik Štrbac od bivšeg predsednika Odbora preuzeo je pečat i ključeve prostorija, a ovih dana očekuje se i zvanična primopredaja. U narednom periodu poverenika Štrpca očekuje, pored tekućih poslova u Odboru, priprema i zakazivanje Skupštine gradištanskih naprednjaka, gde će se izabrati novo rukovodstvo.

Novi poverenik SNS-a kaže da je izuzetno počastvovan što ga je vrh stranke postavio za poverenika i da će se svojski potruditi da opravda njihovo poverenje.

– U utorak. 18. jula kordinator Izvršnog odbora za braničevski okrug, Aleksandar Jokić uručio mi je Rešenje kojim je raspušten Opštinski odbor, a ja postavljen za poverenika. Ovo poverenje koje sam dobio od stranke za mene prestavlja izuzetnu čast i smatram da sam time nagrađen zbog dobrih izbornih rezultata na poslednja dva glasanja, gde sam bio šef izbornog štaba. Na meni je da opravdam ukazano poverenje i ja ću se za to svojski potruditi – rekaoje poverenik Štrbac i poručio da će u narednom periodu raditi da se što bolji pripremi Izborna Skupština, na koju će biti izabran novi Opštinski odbor SNS u Velikom Gradištu i novo rukovodstvo u njemu.

TPKNEWS/M.Veljković

Jedan komentar

  1. “Ugledni advokat” 😀 “vrh stranke” “Vučić potpisao” hahahhha… ma gde. Najjači ste. Mali Ljigavac. Vrh stranke potpisuje ni ne zna šta potpisuje, samo daj glasove. Vučić potpisuje jer je predsednik. Pravite od komarca magarca. A ovaj Na slici je najlošiji čovek u Gradištu. Pogrešan korak za SNS.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker