OPŠTA PANIKA U PETROVAČKOJ BOLNICI: Doktorka zaražena koronom, 9 medicinara u karantin i na testiranje!

Doktorka grudnog odeljenja iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, Željka Đ., zaražena je korona virusom. Ova informacija potvrđena nam je u Petrovačkoj bolnici.

Željka Đ/Foto: Screenshot Facebook

Ona je prvi put testirana pre tri nedelji i rezultati su tada pokazali da je negativna na KOVOD-19, međutim, juče su je pozvali telefonom i rekli joj da je ipak zaražena korona virusom.

Za sada se nalazi u kućnoj izolaciji i biće prebačena u neki od objektata privremenih bolnica, gde su pacijenti sa blažom slikom.

Kako su potvrdili za “TPKNEWS” iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, među zaposlenima u bolnici je trenutno izbila opšta panika. Od jutros je 9 zaposlenih koji su bili u kontaktu sa zaraženom u toj instituciji smešteno u karantin.

Inače, doktorka grudnog odeljenja Željka Đ. je krajem januara došla sa odmora u Italiji. Od povratka iz Italije pa sve do pre tri nedelje kada je testirana, povremeno je po nekoliko dana imala povišenu temperaturu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Па откуда су ти тестови, или ко и како ради са њима када су тако непоуздани? Недавно сте писали овде о оном што је као заразио Жагубицу, јер су такође први резултати били негативни, па га пустили а после му такође телефоном саопштили да ипак јесте, а човек се до тада слободно кретао. Има ли ту одговорности уопште од тих што раде тестове и тих што их користе? Џабе онда изолације и забране кад због непоузданости тестирања заражени шире вирус, не својом кривицом!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker