SITUACIJA SE MENJA: Dok u selima prave pijanke u policijskom času u gradovima niko ne sme da mrdne!

Dosad su svi napadali Beograđane zbog šetanja u vreme zabrane kretanja, a izgleda da će se od sada situacija promeniti.

Naime, u celoj Srbiji pljušte kazne zbog nepoštovanja propisanih mera zabrane kretanja, a čini se da su najkreativniji stanovnici u selima, koji ne da ne poštuju policijski čas, već opušteno piju alkohol i prave žurke!

Možda su bili uvereni da ih niko neće videti, međutim, pala su hapšenja. “Niko nije povlašćen”.

SELO KOD PETROVCA NA MLAVI

Čak 12 osoba uhapšeno je u selu Bistrica kod Petrovca na Mlavi, i to jer su sedele ispred Doma kulture u vreme zabrane kretanja, i to na Veliki petak.

Naime, oni su pili pivo, rakiju i druga alkoholna pića, te prekršili uredbu o zabrani okupljanja na javnim mestima.

Svih 12 osoba je privedeno kod dežurnog sudije za prekršaje u Petrovcu na Mlavi. Svi su osuđeni na novčanu kaznu od po 50.000 dinara, što je i minimalna novčana kazna koja je predviđena za ovaj prekršaj s obzirom da su oni potencijalno ugrozili zdravlje među sobom, ali i zdravlje svojih porodica zbog neodgovornog ponašanja.

Međutim, oni nije da su samo prekršili uredbu o zabrani okupljanja na javnim mestima, već su gotovo pravili žurku, te su neki čak uspeli i da pobegnu kad su videli policiju.

SELO KOD SMEDEREVA

Čak 13 osoba je uhapšeno u selu kod Smedereva zbog kršenja zabrane okupljanja više od dva lica na javnom mestu ili otvorenom prostoru.

Policija je u petak obilaskom sela u okolini Smederevske Palanke zatekla dve grupe od po osam i pet muškaraca, koji su na javnim mestima konzumirali alkohol.

Svi su sprovedeni dežurnom sudiji za prekršaje u Smederevskoj Palanci, koji im je, po skraćenom prekršajnom postupku, izrekao novčane kazne od po 70.000 dinara.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker