ČASTIO ĆERKU: Aćimović kupio stan u Austriji i Beogradu!?

Firma “Jović” iz Šetonja kod Petrovca na Mlavi, je jedna od uspešnijih firmi u ovoj opštini koja je blisko povezana sa lokalnom vlašću.

Milanče Aćimović/Foto: Facebook

Kako saznajemo od našeg pouzdanog izvora iz opštine, firma “Jović” iz Šetonja deli sve na pola sa predsednikom opštine Petrovac na Mlavi Duškom Nedinićem, i njegovim zamenikom Milančetom Aćimovićem u zamenu za njihovu zaštitu. Zbog toga firma “Jović” preko nameštenih tendera u opštini dobija poslove velikih vrednosti.

Firma “Jović” što se tiče poslova velikih vrednosti, zadužena je da završi branu na jezeru Busur, koja bi od poplava trebalo da trajno zaštititi Petrovac na Mlavi i meštane više sela u ovoj opštini. Takođe, ova firma je radila i dva puta ka Belareci, jedan vrednosti od 6 miliona dinara, a drugi u vrednosti od 9 miliona dinara.

Kako nam je rekao naš izvor iz opštine, sve to ne bi bilo sporno da svi tenderi velikih vrednosti koje je firma “Jović” iz Šetonja dobila nisu namešteni, a cifre poslova duplirane.

Takođe, naš izvor kaže da je firma “Jović” dobila milion evra za sanaciju posle poplava u opštini Petrovac na Mlavi, koja nije ni urađena, već je Milanče Aćimović nakon podele tog dobijenog novca, častio ćerku kupovinom stana u Austriji i Beogradu.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close