HAPŠENJE U KOSTOLCU: Brat bivšeg funkcionera SNS-a krao gorivo, ulje i antifriz iz magacina TE KO Kostolac

Saradnjom sa Sektorom za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS, policijski službenici PU Požarevac i OJT u Požarevcu, uhapsili su Grujić Gorana i Stojanović Branimira, zaposlene u Ogranku TE KO Kostolac.

Foto: Ilustracija

Pomenuta lica su u dužem vremenskom periodu vršili krađe pogonskog goriva, motornog ulja i antifriza iz magacina TE KO Kostolac.

Grujić Goran, koji je bio zadužen magacinom je pravio viškove pomenutih artikala kroz lažirane evidencije, dok je Stojanović Branimir službenim vozilom pomenute artikle odvozio radi dalje nelegalne preprodaje. Prilikom hapšenja, pronađen je ukradeni materijal u vrednosti od oko 200.000 dinara, a ukupno otuđen iznos će se utvrditi naknadnim proverama.

Inače, Grujić Goran je brat Dejana Grujića “Garija”, koji je pretio gradonačelniku Požarevca Banetu Spasoviću. Obojica su i bivši predsednici Saveta Mesne zajednice Drmno. U magacinu TE KO Kostolac Dejan Grujić “Gari” je i zaposlio svog brata Gorana pre dve godine, iako je dobro znao da mu je brat pre 20 godina krao na kopu kablove, i da je zbog toga već dobio otkaz.

JP EPS se zahvaljuje PU Požarevac i OJT u Požarevcu na izuzetnoj saradnji.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker