NIJE TETKA NEGO ZET: Bojana iz Biskuplja lažno prijavili da je pucao, on im razlupao sva kola (FOTO/VIDEO)

Bojan B. (35) iz Biskuplja kod Velikog Gradišta koji je snimljen dok je u dvorištu svojom “opel astrom” uništavao više parkiranih vozila, nasrnuo je na porodicu svoje tetke jer ga je zet lažno prijavio.

Foto: Screenshot/Privatna arhiva

Kako saznaje Insajder Mile Sova od izvora iz istrage, Bojana B. Iz Biskuplja nije prijavila tetka već zet Goran Đ., takođe iz Biskuplja, da je dok se vozio autom kroz selo pucao iz puške kroz prozor.

Odmah nakon prijave gradištanska policija je privela Bojana koji je na saslušanju u PS u Velikom Gradištu tvrdio da nije pucao. Pretresom Bojanove kuće i njegovog auta policija nije našla pušku iz koje je, po prijavi zeta, Bojan navodno pucao, niti bilo koje drugo vatreno oružje. Ubrzo nakon privođenja, policija je nakon saslušanja svedoka i pregleda video zapisa iz kafane “MB” u Velikom Gradištu, utvrdila da je Bojan bio u kafani u vremenu kada ga je zet prijavio da je navodno pucao.

Bojana B. je policija ubrzo nakon toga pustila iz policijske stanice jer je bila u pitanju lažna prijava.

Kako saznaje Insajder Mile Sova, Bojan je iz policijske stanice odmah otišao kući kod svoje majke u Biskuplju. Kada je stigao majka je skuvala kafu. Dok su ispijali polako kafu pitajući se ko je mogao da ga lažno prijavi, Bojana je telefonom nazvao Dule J. iz Biskuplja, inače, Bojanov Teča, tast Bojanovog zeta Gorana Đ. koji je odmah počeo da vređa Bojana, psuje i da preti – “sutra stižem i ubijam te kao psa”.

Izrevoltiran uvredama i upućenim pretnjama a i saznanjem da ga je lažno prijavio zet, Bojan je uleteo u dvorište porodične kuće njegove tetke svojom “opel astrom” u nameri da se obračuna sa zetom. Izleteo je iz vozila i fizički nasrnuo na zeta. Ubrzo su u pomoć zetu pritekli svi ukućani i dvoje komšija. Sestra ga je čak tukla i grabuljom. Nakon toga Bojan B. se vrati nazad do svog auta, seo u njega i krenuo je da brutalno uništava sve što mu se našlo na putu. Bojana je u svoj toj gužvi više puta izujedao i pas Šarplaninac koga je deda pustio na njega.

Pozadina događaja su, tvrde meštani Biskuplja, narušeni porodični odnosi. Jedan od meštana Biskuplja koga smo zatekli ispred prodavnice kaže da nije ni najmanje iznenađen.

– Oni su najrođeniji rod. Bojanova majka i Jasmina odnosno supruga Duleta J. su rođene sestre i celog života su živeli kao jedna kuća sve dok se Bojanove sestre nisu udale i došli zetovi. Kako su došli zetovi Bojan i njegova porodica trpe pritiske već duži niz godina, tako da ova eskalacija sukoba nikog u Biskuplju nije iznenadila, bilo je samo pitanje kada – priča nam ovaj meštanin Biskuplja i dodaje da je Bojan, inače, dobar dečko koji do sada ni sa kim u Biskuplju nije imao problema niti je sa nekim u sukobu.

– Ko god da je zatražio pomoć Bojan mu je pomogao koliko je god mogao, ali je jako prek i opasan pogotovu ako malo popije. Tada je spreman na sve – kažu meštani Biskuplja.

Inače, Bojan B. veoma dobro je poznat policiji. Više puta je prekršajno i krivično osuđivan, a izdržao je i zatvorsku kaznu kućnog pritvora u trajanju od 8 meseca, od 24. januara 2022. do 24. avgusta 2022. godine, a kako saznaje Insajder Mile Sova, trenutno nije pod ni jednom uslovnom kaznom niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični niti prekršajni postupak.

Inače, Bojanov teča Dule J. ima jak kriminalni dosije u Austriji zbog čega je iz te države i proteran, a nakon što mu je policija krajem septembra prošle godine uletela na porodičnom imanju i zaplenila veliku količinu oružja, kalibarske municije i novac, sumnja se da se bavi i nelegalnom trgovinom oružja.

Dok, Duletova ćerka, Sanja Đ. je predsednica Udruženja žena iz Biskuplja i odbornica u opštini Veliko Gradište ispred SNS grupe. Gde je, inače, velepnim izgledom bila glavni okidač velikog broja razvoda brakova koji su se uvek, nažalost, završavali porodničnim nasiljem. Jedan od poslednjih ko je pao na njen velelepni i otrovni šarm je bivši direktor Centra za socijalni rad iz Velikog Gradišta.

Takođe, prema saznanjima Mileta Sove, velelepna Sanja Đ. je više puta prekršajno kažnjavana, a trenutno se protiv nje vode dva prekršajna postupka.

(Insajder Mile Sova)

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker