APOKALIPSA U VOJVODINI: Jako nevreme pogodilo Novi Sad, Beočin, Futog i okolna mesta (VIDEO)

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, posle 17:30 časova, napravila je velike probleme.

Foto: Marta Janoši

Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a delovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

U Novom Sadu padao je grad veličine lešnika, a od jake kiše, gotovo da se ništa nije videlo. Vetar je nosio delove ograda i krovova.

Neki delovi grada usled velike količine vode koja se za kratko vreme slila s neba našli su se pod vodom, jer kanalizacija nije mogla da prikupi toliko vode.

Danas oko 18:00 časova Bačku Palanku, Čelarevo i okolinu pogodilo je strahovito nevreme koje je nanelo ogromne štete, a najviše po svemu sudeći, poljoprivrednicima.

Put od Bačke Palanke do Čelareva svedoči kako je na tom mestu protutnjalo strahovito nevreme koje je nanelo ogromnu štetu. Kukuruza i suncokreta gotovo da nema. Voćnjaci su ostali “golišavi”, Polojska šuma većim delom ostala bez lista kao u sred jeseni….

Ogromna količina grada pala je na Čelarevo i oko Čelareva. Uz put i na samom putu su stabla drveća, a jedno ogromno stablo palo je i na automobil na putu za Novi Sad. Prema našim saznanjima do sad, nema životno ugroženih.

Naneta šteta sigurno će se meriti u milionima dinara, javlja portal BP info.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker