POČEO FINALNI OBRAČUN: Aktivisti SNS-a oštetili automobil člana „Dveri“ iz Busura? (VIDEO)

U noći 28. na 29. april, u selu Busur je oštećen automobil člana „Dveri“ Mišela Mijajlovića koji je inače poznat kao žestoki kritičar Srpske napredne stranke, kako na lokalnom nivou, tako i vrha SNS i samog predsednika Vučića.

Da li je ovo opomena – upozorenje na njegove stavove koji su u suprotnosti sa vladajućim režimom u vezi političke situacije, ili uopšte atak na njegovo delovanje u političkoj organizaciji Dveri, pretvara dilemu u opravdanu sumnju u nameru da se ovim činom čovek ućutka od svakog drugačijeg mišljenja.

Od oštećenog Mijajlovića saznajemo da je na njegovom automobilu razbijeno staklo na prednjim vratima.

Prve informacije govore da iz automobila ništa nije ukradeno što može ukazivati na to da se ne radi o koristoljublju već možda o svojevrsnom upozorenju.

Kako je Mijajlović izjavio, ko god da je ovo učinio, to oštećenog svakako neće sprečiti da i dalje ukazuje na nezakonitosti koje režim čini kao i da nastavi borbu za bolju Srbiju bez kriminala i pranja novca.

Ovo nije prvi slučaj napada na članove Dveri jer je pre nekoliko meseci u Požarevcu zapaljen automobil funkcionera ove stranke Dragana Jovića.

Oštećeni Mijajlović najavljuje i sopstvenu istragu ovog kriminalnog akta jer, kako kaže, nije siguran u to da bi nadležni organi preduzeli ozbiljne korake u rasvetljavanju pomenutog krivičnog dela.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker