UVREDILA SE: Zorana Mihajlović odložila svečani defile na Srebrnom jezeru

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otkazala je danas svečano otvoranje rekonstruisanog puta Srebrno jezero-Zatonje.

Zorana Mihajlović

To je potvrđeno iz opštine Veliko Gradište.

Kako nezvanično saznajemo, Mihajlović je otkazala prisustvo ovom događaju koji je trebao da se održi u utorak 14. januara jer se uvredila zbog teksta koji smo juče objavili.

NAKON AFERE HAPŠENJA DIREKTORA: 14. januara, svečani defile Zorane Mihajlović na Srebrnom jezeru

U utorak 14. januara ministarka je nakon afere hapšenja v. d. generalnog direktora “Infrastrukture železnice Srbije” Miroljuba Jevtića zbog mita od 10.0000 evra, a koji je na saslušanju u policiji priznao krivično delo i rekao da je navodno deo novca davao Mihajlovićevoj na ruke, trebala je da svečanim defileom zajedno sa gradištanskom opštinskom delegacijom, otvori rekonstruisanu deonicu puta Srebrno jezero-Zatonje.

Na ovoj deonici Srebrno jezero-Zatonje urađena je rekonstrukcija postojećeg puta, u dužini od 10,5 kilometara, a koje su investirali “Putevi Srbije“. U odnosu na postojeći put širine 4,5 metra urađen je novi dvostruki asfaltni sloj, širine 5 metara, 60.000 m2 ukupne površine.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close