ZGIB ZONA: Zgibovima do novog sportskog terena u Velikom Gradištu!

Takmičenje u zgibovima „Zgib zona“, održaće se u nedelju od 17 časova u gradskom parku u Velikom Gradištu.

Nadmetanje organizuje „Radio S“ širom Srbije, a grad koji bude imao najviše urađenih zgibova, osvojiće renoviranje sportskog terena ili igrališta, dok će najbolji pojedinac biti nagrađen produženim vikendom na Zlatiboru.

Ovog vikenda Gradištanci će imati priliku da svom gradu obezbede opremanje sportskog terena ili dečijeg igrališta. Neophodno je da što više sugrađana učestvuje u takmičenju, kako bi broj urađenih zgibova na kraju dana bio što veći.

Rekord je postignut u Beloj Palanci gde je urađeno 12.304 zgiba. To znači da Gradištanci moraju premašiti tu cifru kako bi dospeli na prvo mesto. Važno je napomenuti, da će nakon Gradišta, karavan obići još 18 gradova, tako da je poželjno da broj urađenih zgibova bude što veći. Što se tiče pojedinačnog nadmetanja, do sada je najviše urađeno 62 zgiba.

„Zgib zona“ deo je projekta Karavan „Duh mladosti“ čiji je cilj podsticanje zdravih stilova života, sporta i sportskih aktivnosti.

Prijavljivanje za takmičenje nije potrebno, i svi zainteresovani mogu učestvovati. Čak i najmlađi sugrađani kojima će, naravno, biti dozvoljena i pomoć. Poslednjih sat vremena ne pomaže se nikome.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker