SEVALE PESNICE I RADILI NOŽEVI: Žestoka masovna makljaža komšija iz Orljeva na „Prasićijadi” u Rašancu

U masovnoj tuči komšija iz Orljeva koja je izbila nakon manifestacije „Prаsićijаdа“ u selu Rašanac, opština Petrovac na Mlavi, razbijene glave, razbijene arkade, posekotine od noža po rukama i telu, isčašena ramena…

Kako “TPKNEWS” saznaje, u četvrtak 1. avgusta oko 21:00 sat, nakon manifestacije „Prаsićijаdа“ u selu Rašanac, izbila je masovna tuča komšija iz Orljeva. Povod ove žestoke makljaže komšija, kako nezvanično saznajemo, je taj što je predsednik MZ Rašanac, B.M., a ujedno i kafedžija šatora, oko 20:30 sati opalio šamar maloletnoj (15) devojčici.

Ceo incident videli su gosti i četvorica mladića iz Orljeva koji su nasrnuli na predsednika MZ. Sa druge strane u odbranu presednika MZ priskočila je grupa učesnika manifestacije, takođe iz Orljeva. Nakon malo gurkanja i par psovki situacija se smirila. Nakon toga svi su se razišli i krenuli kući.

Oko 21:00 sat, grupa koja je priskočila u zaštitu predsednika MZ Rašanac, blokirali su automobilom most na Mlavi na samom ulazu u selo Orljevo i napali toljagama, ciglama i kamenjem četvoricu dečaka kada su naišli.

U ovoj masovnoj makljaži koja je izbila na mostu između komšija, a nakon toga je nastavljena i u dvorištu jednog iz grupe napadača, sevale su pesnice i radili noževi.

Nakon što je pozvana hitna pomoć, jer nisu mogli da zaustave krvarenje dečaku kome je bila razbijena glava ciglom, hitna je odmah alarmirala policiju, koja je odmah intervenisala i privela sve učesnike ove tuče. Dok je povređenima pružena prva pomoć u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi.

Dečko kome je razbijena glava, zbog zadobijenih povreda, prebačen je u Beograd i nalazi se van životne opasnosti.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close