UBISTVO KOD SVILAJNCA: Žena, muž i švaler se međusobno optužuju za ubistvo deviznog penzionera iz Porodina

Viši sud u Jagodini odredio je pritvor do 30 dana supružnicima Tatjani (38) i Životi Avramoviću (48) iz Svilajnca, kao i Tatijaninom ljubavniku Bogiću Đokoviću (49) zbog ubistva deviznog penzionera Živana Savića (75) iz sela Porodina kod Žabara.

Tatjana Avramović

Kako saznajemo, Avramovićevoj i Đokoviću na teret se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina zatvora, dok je Živan Avramović osumnjičen za delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

– Tatjana i Bogić krivicu prebacuju jedno na drugo, međusobno se optužujući za kobni udarac buteljkom vina koji je nanet žrtvi. Takođe, priče su im i u ostalim segmentima bile potpuno različite – kazao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Avramovići i Đoković uhapšeni su pre nekoliko dana, nakon što je u gepeku automobila otkriven leš deviznog penzionera Živana Savića.

Policija sumnja da su Tatjana Avramović i njen ljubavnik Đoković otišli kod Savića i u njegovoj kući ga ubili buteljkom vina. Potom su pozvali njenog supruga, umotali telo u tepih i stavili u automobil.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker