NIJE UPOTREBIO NI PIŠTOLJ, NI NOŽ: Žena iz Srbije umrla u Švajcarskoj posle svađe sa mužem! (VIDEO)

Policija je u petak popodne, pronašla mrtvu ženu (60), poreklom iz Srbije, u stanu u švajcarskom gradu St. Galen. Ubrzo je njen muž (66) takođe iz Srbije priveden.

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo

Kako je žena umrla, još nije utvrđeno, ali ona nije ubijena ni nožem, ni hicem iz vatrenog oružja.

Kako pišu lokalni mediji, svemu je prethodila svađa, koja je eksalirala u petak ujutru. Muž je povredio svoju suprugu, a onda je sam pozvao policiju i rekao da je ona povređena u tokom rasprave. Policija, kantonalna policija, Hitna pomoć i javni tužilac izašli su na lice mesta oko 11 sati, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Čime je on povredio, i možda usmrtio svoju suprugu, još uvek nije poznato, ali u istragu su uključeni Institut za sudsku medicinu i nekoliko specijalističkih službi kantonalne policije. Jasno je da vatreno oružje nije upotrebljeno, a po svemu sudeći ni nož, iako su mediji pisali o tome da je hladno oružje izneto iz stana.

– Zadatak policije je da negira netačne glasine. Policajci nisu nosili nož sa mesta zločina. Prema dosadašnjim nalazima, nisu upotrebljeni ni nož, ni vatreno oružje, a ne želimo ni da kažemo da je žena ubijena, jer još ništa nije utvrđeno – rekao je Hanspeter Krisu, PR kantonalne policije.

(Tpknews.com/Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker