ZAVEJANA CELA SRBIJA: Ko ne mora neka ne izlazi i ne seda u auto!

U Srbiji će i danas biti oblačno u većem delu dana, pre podne sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača, na istoku sa mešovitim padavinama, kišom i snegom.

Foto: Facebook

Po podne se očekuje postepeni prestanak padavina. Uveče i tokom noći na severu Vojvodine doći će do provejavanja slabog snega i kiša koja će se ponegde lediti na tlu.

Najniža temperatura od -5 do 1 stepen, a najviša u većini mesta od -2 do 1 stepen, a na istoku oko 3 stepena, saopštio je Republički hidrometorološki zavod.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u nedelju ujutru očekuje slab i umeren mraz, tokom dana umereno oblačno, suvo i toplije.

U ponedeljak će naići novo naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti severne i zapadne predele Srbije, a na planinama će padati sneg. Duvaće jak, povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar, uz intenzivno topljenje snežnog pokrivača.

Tokom noći ka utorku i u utorak susnežica i sneg se očekuju i u nižim predelima. Zatim do kraja perioda pretežno oblačno, povremeno sa slabim kratkotrajnim padavinama, uglavnom susnežicom i snegom.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker