ZATIŠJE PRED BURU: Ništa od sastanka Vučića i Tome!

Premijer Aleksandar Vučić i aktuelni šef države Tomislav Nikolić juče se nisu sastali, a veliko je pitanje da li će uopšte doći do tog susreta, saznaje „Alo!”

Predsednik Srbije izjavio je juče da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem. On je istakao i da ne želi da komentariše napade na njega, koji, kako kaže, traju danima.

– Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami stvorili me ne interesuju i ne zaslužuju da im se obratim na bilo koji način. Većina dnevnih novina laže danima protiv mene. Na mene ništa ne može da utiče i opredeli me da odustanem od dogovora sa Aleksandrom Vučićem i SNS-om – poručio je Nikolić za jedan dnevni list. On je istakao i da je dužan da zaštiti svoje prijatelje i porodicu.

– Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS-u i prijateljstvom sa Aleksandrom Vučićem. Dužan sam da sada svoje ugrožene prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke, sačuvam od uništavanja života. Hoću da pomognem da u Srbiji odmah prestane sukob koji je otpočeo pre raspisivanja izbora, zato što bismo posle izbora mogli da imamo Srbiju zauvek podeljenu – kazao je Nikolić.

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker