LUČKA KAPETANIJA VELIKO GRADIŠTE: Zamena dozvola samo do 31. decembra

Lučka kapetanija Veliko Gradište saopštila je da će vršiti zamenu starog za novi obrazac dozvole „A“ i „B“ kategorije, kao i za međunarodne dozvole za upravljanje čamcem, najkasnije do 31. decembra ove godine.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za vodni saobraćaj i bezbednost plovidbe, Lučka kapetanija Veliko Gradište obaveštavaju sve imaoce starih obrazaca dozvola za upravljača i rukovaoca čamca da je zakonski rok za podnošenje zahteva za zamenu starog za novi obrazac dozvole za upravljanje čamcem i međunarodnih dozvola za plovila za rekreaciju 31. decembar 2019. godine.

Na osnovu svega navedenog proizilazi da imaocima starih obrazaca dozvola za upravljača i rukovaoca čamca, odnosno mornara na plovećem postrojenju, nakon proteka zakonom predviđenog roka za podnošenje zahteva za zamenu starog za novi obrazac dozvole za upravljača čamcem, “A” i “B” kategorije, kao i međunarodno dozvole za upravljanje plovilom za rekreaciju, odnosno posle 31. decembra, Lučka kapetanija neće dokumenta zameniti.

One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close