ŽAGUBICA: Otvorena Poštanska štedionica u Krepoljinu (VIDEO)

Banka Poštanska štedionoica sa tradicijom dugom više od devet decenija otvorila je 27. decembra ekspozituru u opštini Žagubica u naselju Krepoljin.

Vrpcu su presekli Bojan Kekić, predsednik banke Poštanska štedionica i Safet Pavlović predsednik opštine Žagubica, dok su otvaranju prisustvovali uže rukovodstvo opštine Žagubica, Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, brojni klijenti i zaposleni u ekspoziturama banke.

Po rečima predstavnika Poštanske štedionice, plan banke svakako je da proširi poslovanje, a otvaranjem poslovnice u Krepoljinu nastavljena je akcija „Bliže građanima“.

Ekspozitura Banke Poštanske štedionice u Krepoljinu imaće nemerljiv značaj za građane, rekao je na otvaranju predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović, uzimajući u obzir činjenicu da su korisnici usluga Banke do najbližih ekspozitura morali da putuju i do 40 klikometara.

„Želim da se zahvalim rukovodstvu banke Poštanske štedionice što je ukazala poverenje građanima opštine Žagubica i omogućila da im usluga bude dostupnija“, rekao je predsednik opštine Žagubica.

Poslovna mreža Postanske štedionice čiji osnivač je država Srbija bogatija je za novu organizacionu jedinicu u Krepoljinu gde će korisnicima usluga, kojih u opštini Žagubica ima oko 1 300, biti omogućeno da na šalteru i bankomatu brže dođu do svojih prinadležnosti.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker