BEZ MILOSTI: Za nedelju dana samo u Braničevskom okrugu kažnjeno više od 1.250 vozača!

U kontroli sprovedenoj na području Braničevskog okruga prethodne sedmice, policija je iz saobraćaja isključila pet vozača zbog alkoholisanog stanja

Prethodne nedelje u kontroli sprovedenoj na području Braničevskog okruga, policija je iz saobraćaja isključila pet vozača, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, i odredila im zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Na području Policijske uprave Požarevac, tokom prethodne nedelje, dogodilo se ukupno 8 saobraćajnih nezgoda. U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je zadobilo lake telesne povrede, a četri teške. dok je u četiri saobraćajnih nezgoda pričinjena samo manja materijalna šteta.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, nedržanja potrebnog odstojanja između vozila i alkoholisanosti vozača.

Ove nedelje policija je iz saobraćaja isključila pet vozača zbog alkoholisanog stanja, među kojima je prednjačio vozač kojem je izmereno čak 2,26 promila alkohola u krvi. Policija je ovim vozačima putničkih motornih vozila odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Stanje potpune alkoholisanosti je ono u kojem vozač ima više od dva promila alkohola u krvi.

To stanje povlači prekršajni postupak, novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena, zabranu upravljanja vozilom od osam meseci i obavezno zadržavanje vozača u policijskoj stanici dok se ne otrezni.

Tokom prethodne nedelje saobraćajna policija podnela je i 133 prekršajnih prijava, i izdata su 1.146 prekršajna naloga, najviše prijava podneto je zbog neprilagođene brzine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker