GDE NAM JE NESTAO PREDSEDNIK? Vučića nema već tri dana, a njegovi saradnici ćute!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije se pojavio u javnosti od 26. juna, kada je boravio u Briselu.

Odmah nakon njegovog povratka obelodanjeno je da su koronavirusom zaraženi predsednica Skupštine Maja Gojković, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Iako se u javnosti odmah postavilo pitanje zdravstvenog stanja predsednika Vučića, njegova portparolka Suzana Vasiljević izjavila je da je on dobro i da će, ukoliko bude promene, javnost biti obaveštena o njegovom zdravstvenom stanju.

Ipak, tri dana kasnije Vučić se ne pojavljuje u javnosti. U prethodna dva dana objavljena su dva saopštenja na njegovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama, ali on se nigde nije pojavio.

Na proslavi izborne pobede u sedištu Srpske napredne stranke očigledno je došlo do opšteg širenja zaraze virusom COVID-19, jer su u roku od nekoliko dana neki od funkcionera smešteni u kovid bolnice.

Od danas su na snazi i nove mere protiv širenja virusa, koje podrazumevaju obavezno nošenje zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima, kao i u javnom prevozu.

Trenutno je u nekoliko gradova Srbije izuzetno teška situacija, koja se i dalje pogoršava, a posebno brine apel zdravstvenih radnika u Novom Pazaru, gde su kapaciteti popunjeni, pa se najteži bolesnici transportuju u Kragujevac i Beograd. Teška situacija je i u: Vranju, Tutinu, Nišu, Užicu, Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu,…

Nadležni daju kontradiktorne izjave, dok je u bolnicama sve teže stanje. Javnost je dodatno zabrinuta zbog sve više vesti, u kojima se navodi da se krije prava istina o broju zaraženih.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Danas sam cuo dobar vic. Koja je razlika izmedju prostitutke i Vucica? Prostitutki das 100 evra i je… je pola sata. Vucic ti da 100 evra i j… te cetiri godine.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker