VOZAČI OPREZNO: Na putevima i ovog jutra poledica i magla (VIDEO)

Prvi dan vikenda donosi vedro, ali hladno jutro s temperaturama ispod nule, dok se u toku dana očekuje nešto toplije vreme.

poledica

Iako meteorolozi ne najavljuju padavine, za danas iz Auto-moto saveza Srbije savetuju veći oprez u vožnji zbog stvaranja poledice kao i magle koja smanjuje vidljivost i usporava vožnju na području Crnog Vrha.

Kako u višim planinskim predelima vozače očekuje i sneg na kolovozu, negde i u raskvašenom stanju, AMSS podseća i apeluje na obavezno korišćenje zimske opreme, a veći oprez se savetuje i na deonicama na kojima se i dalje izvode radovi.

Iz Auto-moto saveza Srbije saopštavaju da će na državnom putu na deonici Topola – Bućin grob 3. decembra od 09 do 17 sati doći do obustave saobraćaja zbog izvođenja radova na asfaltiranju.

Na putu Aranđelovac-Ranilovići od 1. decembra na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na sanaciji klizišta, gde se saobraćaj odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Na Avalskom putu do 30. decembra od 7 do 17 sati izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera naizmeničnim puštanjem vozila.

TPKNEWS/AMSS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker