VELIKI SRPSKI PATRIOTA: „Vojska Kosova formirana u dogovoru Vučića i prištinskih vlasti“!

SNP “Naši” već mesecima najavljuju u kom pravcu će ići izdaja Kosova i Metohije od strane Aleksandra Vučića i na našu nesreću vidimo da je sve što smo govorili istina.

U dogovoru Aleksandra Vučića i šiptarskih terorista formirana je vojska “Kosova”.

To je deo strategije za podizanje tenzija na Kosovu i Metohiji i kako bi Vučićeva izdaja bila predstavljena kao jedino rešenje da ne dođe do novog rata.

U tom cilju čitava propagandna mašinerija Aleksandra Vučića građane zasipa lažima i najavljuje ratove i sukob na Kosovu. Do sukoba na Kosovu može doći samo po dogovoru između Vučića i šiptarskih terorista koji su na čelu lažne države.

SNP “Naši” mesecima upozoravaju javnost da je Vučiću potreban sukob kako bi izdaju predstavio u javnosti kao svoju pobedi i da je izvukao što se izvući može. U realnosti radi se o bezočnoj izdaji i Aleksandar Vučić nema bližih saradnika od šiptarskih terorista na Kosovu sa kojima sprovodi sve svoje akcije.

Ono što je takođe bitno je da će u ovom momentu svi koji su protiv diktatora biti predstavljani kao neko ko radi za šiptare, a Vučić kao naš veliki branitelj i patriota.

(Gerila)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker