UHAPŠEN NA GRANICI: Vlauca napravio dar mar BMW-om u Beogradu, pa pobegao! (VIDEO)

Dejan Marković (29), koji je u četvrtak svojim BMW izazvao haos u centru Beograda i umalo ubio bračni par sa trogodišnjim detetom koji je sedeo u kafiću u Ulici Strahinjića bana, uhapšen je iste večeri na graničnom prelazu Kladovo.

Marković, koji je odranije poznat po nasilničkoj vožnji, pokušavao je da se domogne Rumunije, a odatle najverovatnije ode za Francusku, gde godinama živi i radi.

Marković u Srbiju dolazi povremeno. Među meštanima Porodina kod Žabara, odakle je rodom, odavno ga znaju kao drumskog siledžiju.

– On je već imao problema sa zakonom zbog nasilničke vožnje, a znam i da se isprevrtao i naleteo na banderu tu u selu. Često je menjao automobile, a vozio je suludo, kao da je sam na putu, nije ga bilo briga ni za druge, pa ni za sebe. Samo je bilo pitanje kada će napraviti užas – rekao je jedan meštanin, koji je želeo da ostane anoniman.

Kako je potvrđeno u policiji, Marković je pre 10 godina privođen zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Sagovornik dodaje da je on izazvao težak udes u Žabarima.

Marković je rođen i odrastao u Francuskoj, gde mu i danas žive majka i supruga, ali ga poslednjih meseci češće viđaju u selu, gde mu živi otac. On je kazao da je tačno da je njegov sin imao saobraćajku u Žabarima, pre nego što je izazvao haos u Beogradu, ali kaže da nije nasilan i demantuje da je imao pištolj kod sebe.

– Nema on nikakav pištolj, on ne voli oružje. Verovatno je pobegao zato što se uplašio – rekao je njegov otac Dragan.

On je dodao da njegov sin u Francuskoj radio kao vozač i da je u Srbiju došao na odmor.

Dejan Marković bi trebalo u subotu da bude priveden u Prvo osnovno tužilaštvo uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Njemu se na teret stavlja da je u četvrtak oko 18 časova jurio Ulicom Strahinjića bana i na automobil koji je dolazio iz sporedne ulice koji je vozila jedna devojka.

Njegov BMW se potom odbio i udario u dva parkirana automobila. Jedno od tih vozila uletelo je u baštu obližnjeg kafića i tada su lakše povređeni bračni par i njihovo trogodišnje dete. Marković je pešice pobegao sa lica mesta, a policija je zatekla suvozača Nemanju Džakovića, poznatog ugostitelja i kockara.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker